EjendomsWatch

Goldschmidt og Thorborg slår isenkræmmerkæder sammen

Danmarks to største isenkræmmerkæder har indgået en aftale om fusion, der får Imercos adm. direktør som topchef. Det nye selskab sigter mod en børsnotering.

Danmarks to største isenkræmmerkæder, Imerco og Inspiration, har indgået en aftale om fusion, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Imerco-kæden er ejet af ejendomsmilliardæren Mikael Goldschmidt, mens Leasy-ejeren Niels Thorborg ejer Inspiration. Imerco sætter sig i førersædet, men Niels Thorborg fortsætter som medejer af det fusionerede selskab.

"Både Imerco og Inspiration er isenkræmmerkæder med klare koncepter, og med fusionen får vi samlet alle gode kræfter, så vi kan være endnu stærkere i et marked, som bliver stadig mere konkurrencepræget," siger Niels Heering, bestyrelsesformand for Imerco.

Konkurrenterne er presset af konkurrence fra nethandel og supermarkeds- og boligindretningskæder lyder det.

"Jeg glæder mig over, at vi har fået denne aftale forhandlet på plads, så danskerne også i fremtiden kan møde den klassiske isenkræmmer i gadebilledet og på nettet," siger Niels Thorborg ifølge pressemeddelelsen.

Niels Thorborg. Foto: Mads Hansen/Polfoto

Det bliver Imercos nuværende adm. direktør, Frederik Brønnum, som skal stå i spidsen for det nye selskab.

Han understreger samtidig, at ambitionen er at fastholde det nuværende antal butikker og samtidig skabe vækst i omsætningen. Begge kæder fortsætter som selvstændige brands, men får fælles hovedsæde i Herlev.

Mikael Goldschmidt: Jeg forventer et trecifret mio.-resultat i år

Lokal erhvervsmand bag nyt hotel i Odense

Ejendomsmilliardær polstrer formuen

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Stort fynsk advokatfirma sprængt

Advokaterne i Fyns næststørste advokatfirma er blevet alvorligt uenige med hinanden. Derfor har en tredjedel af medarbejderne forladt firmaet og er gået over til konkurrent. Firmaet beholder fast ejendom som kerneforretning, siger bestyrelsesformand.

Seneste Ejendomsnyt

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier