En del af
ANNONCE

Goldschmidt og Thorborg slår isenkræmmerkæder sammen

Danmarks to største isenkræmmerkæder har indgået en aftale om fusion, der får Imercos adm. direktør som topchef. Det nye selskab sigter mod en børsnotering.

EDW Mikael Goldschmidt.jpg
Foto: Jyllands-Posten/Peter Nørby

Danmarks to største isenkræmmerkæder, Imerco og Inspiration, har indgået en aftale om fusion, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Imerco-kæden er ejet af ejendomsmilliardæren Mikael Goldschmidt, mens Leasy-ejeren Niels Thorborg ejer Inspiration. Imerco sætter sig i førersædet, men Niels Thorborg fortsætter som medejer af det fusionerede selskab.

"Både Imerco og Inspiration er isenkræmmerkæder med klare koncepter, og med fusionen får vi samlet alle gode kræfter, så vi kan være endnu stærkere i et marked, som bliver stadig mere konkurrencepræget," siger Niels Heering, bestyrelsesformand for Imerco.

Konkurrenterne er presset af konkurrence fra nethandel og supermarkeds- og boligindretningskæder lyder det.

"Jeg glæder mig over, at vi har fået denne aftale forhandlet på plads, så danskerne også i fremtiden kan møde den klassiske isenkræmmer i gadebilledet og på nettet," siger Niels Thorborg ifølge pressemeddelelsen.

Niels Thorborg. Foto: Mads Hansen/Polfoto

Det bliver Imercos nuværende adm. direktør, Frederik Brønnum, som skal stå i spidsen for det nye selskab.

Han understreger samtidig, at ambitionen er at fastholde det nuværende antal butikker og samtidig skabe vækst i omsætningen. Begge kæder fortsætter som selvstændige brands, men får fælles hovedsæde i Herlev.

Mikael Goldschmidt: Jeg forventer et trecifret mio.-resultat i år

Lokal erhvervsmand bag nyt hotel i Odense  

Ejendomsmilliardær polstrer formuen

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch gratis
Mest læste Ejendomsnyt

Han står bag Danmarks største private byudviklingsprojekt

Jørn Tækker.jpg

Ejendoms- og projektudvikleren Jørn Tækker gør comeback med sit planlagte byggeri Nye nord for Aarhus. Efter en udfordrende tid i kølvandet på finanskrisen står han nu klar med et projekt til et tocifret milliardbeløb, herunder også almene boliger: En helt ny by, som han over for EjendomsWatch uddyber visionerne for.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EDW Københavns Ejendomme Alectia København Skyline.jpg

Et trecifret millionhandel, der blev til noget — og én, der ikke blev, var blandt EjendomsWatchs tilbud til abonnenterne i den forløbne uge, hvor også nye hotelindtog i Aarhus og Hillerød samt nye og resursekrævende dataregler trak overskrifter.

Forsiden lige nu

Ekspansiv københavnsk hotelkæde rykker ind i Aarhus

EJW Ny Hostel Aarhus Hovedbibliotek.jpg

Hotelfamilie etablerer nyt hostel med restaurant- og barfaciliteter centralt i Aarhus og med ambitioner om yderligere ekspansion, siger direktør til EjendomsWatch. Investoren bag uddyber størrelsen på investeringen, der blandt andet også omfatter boliger.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EDW Københavns Ejendomme Alectia København Skyline.jpg

Et trecifret millionhandel, der blev til noget — og én, der ikke blev, var blandt EjendomsWatchs tilbud til abonnenterne i den forløbne uge, hvor også nye hotelindtog i Aarhus og Hillerød samt nye og resursekrævende dataregler trak overskrifter.

MT Højgaard-chef: Vi har mange sunde projekter på vej

torben biilmann

Sidste kvartals underskud er vendt til et overskud hos entreprenørgiganten MT Højgaard. Topchef ser optimistisk på fremtiden og siger, at der er mange sunde projekter i horisonten, selv om MT Højgaard i adskillige år har kæmpet for at få en stabil, lønsom forretning.