EjendomsWatch

Fynsk almenkæmpe spreder sig til nye markeder

Den almene boligorganisation Civica bygger boliger i hidtil urørt marked.

Fem totalentreprenører er på vej til at byde på den almene boligorganisation Civicas nye bebyggelse på Lensvej i stationsbyen Årslev mellem Odense og Ringe. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Civica forventer at kunne opføre omkring 40 nye almene boliger på grunden med indflytning i 2018. Målgruppen er fortrinsvis familier, og byggeriet bliver boligorganisationens første i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Senest 7. september forventer Civica at modtage idéoplæg fra BM Byggeindustri, Scandibyg, NCC Danmark, Jorton og Hans Jørgensen & Søn.

Fynske Civica er en af landets større almene boligorganisationer med omkring 11.000 almene boliger i Odense, Aarup, Glamsbjerg, Søndersø, Middelfart og Nyborg - og snart også i Årslev.

Odense mangler familieboliger

Digitale løsninger skal sikre billigere drift af 350.000 almene boliger

Billigere husleje i vente efter politisk aftale om almene boliger

Forsiden lige nu

Pensionskasser står klar med milliarder til infrastruktur

De danske pensionsselskaber har store planer for investeringer i infrastrukturprojekter, hvor milliarderne sidder løst, hvis det rigtige projekt skulle dukke op. Men midlerne i de forskellige pensionskasser er forskellige, viser en rundspørge, som FinansWatch og EnergiWatch har foretaget blandt nogle af de største pengetanke i pensionsbranchen.

Sadolin & Albæk: Risikoen for en ejendomsboble er ikke-eksisterende

Udviklingen på ejendomsmarkedet har mange ligheder med tiden før finanskrisen — alligevel er der på afgørende vis forskel, siger Sadolin & Albæks adm. direktør. Den fortsatte optimisme på markedet fører til mere spekulativt byggeri, påpeges det hos konkurrenten CBRE.

Her er borgmestrene på plads

Hvem bliver borgmester de næste fire år? Det spørgsmål er allerede besvaret i en lang række kommuner efter tirsdagens kommunal- og regionsrådsvalg.

Seneste Ejendomsnyt

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier