EjendomsWatch

Kok bliver ny erhvervsmægler hos Colliers

Tidligere kok og salgsdirektør, der også har erfaring fra Danbolig Erhverv, er seneste oprustning.

46-årige cand.comm. Thomas Reinhold er 1. oktober tiltrådt som erhvervsmægler hos Colliers International i København, oplyser Colliers.

Han får ansvar for retailsegmentet og skal rådgive personer, der vil etablere restaurant og søger rådgivning om beliggenhed, fremgår det.

En måske ikke helt dårlig kombination, da Thomas Reinhold har været daglig leder og kok på Restaurant Aroma i København og også har været med til at løbe endnu en restaurant i gang.

"Det er ikke hver dag, jeg finder en erhvervsmægler med så meget hands-on-erfaring med det segment, han fortrinsvis skal arbejde med, så jeg er meget tilfreds med denne ansættelse. Thomas' store erfaring vil skabe værdi for vores kunder, fordi han kan yde en udvidet rådgivning både til investorer, developere og til restauratører," siger Peter Lassen, direktør (COO) og partner hos Colliers, i en meddelelse.

Thomas Reinhold kommer fra en stilling som indkøbsansvarlig hos vinimportøren Uvato og har tidligere arbejdet med udlejning, vurdering og projektsalg hos Living Homes og Danbolig Erhverv, fremgår det.

Colliers henter to nye ansigter hos konkurrenter

Erhvervsmægler i millionsatsning på udlejning via big data

Colliers opruster i Trekantsområdet

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Rådgivere

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier