EjendomsWatch

Topchef hos ejendomsadministrator fængslet efter mulig millionsvindel

Direktøren i et dansk ejendomsselskab, der administrerer andelsboliger, er under mistanke for at have begået millionsvindel ved at fifle med klientkonti. Han er nu varetægtsfængslet.

Direktøren i en dansk ejendomsadministrator er blevet varetægtsfængslet, fordi politiet mistænker ham for at taget penge fra konti tilhørende andelsforeninger. Penge skulle direktøren så efterfølgende bruge til at dække økonomiske huller andre steder i andre virksomheder, skriver Berlingske Business.

"Vores mistanke er, at den sigtede har haft nogle økonomiske problemer i andre virksomheder. Han har så brugt de her penge til at dække huller andre steder," siger Thomas Houtved, fungerende politikommissær hos Københavns Politi, til Berlingske Business.

Konkret skulle svindlen løbe op i 3,5 mio. kr. Thomas Houtved oplyser, at politiet lige nu efterforsker to konkrete sager. Politiet har modtaget yderligere én anmeldelse og har mistanke om, at flere kunder kan være blevet franarret penge.

Juridisk direktør i Ejendomsforeningen Danmark, Morten Østrup Møller, oplyser, at foreningen er blevet kontaktet af op mod 15 andelsboligforeninger, der er kunder hos selskabet, og som mener, at der er forsvundet penge fra deres konto. Brancheforeningen har nu valgt at eksludere selskabet. Berlingske Business har valgt ikke at bringe navnet på direktøren eller selskabet, da der indtil videre kun er tale om en sigtelse.

Administrator smidt ud af Ejendomsforeningen Danmark

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Seneste Rådgivere

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier