EjendomsWatch

Administrator smidt ud af Ejendomsforeningen Danmark

Boligadministrator er ifølge Berlingske politianmeldt, efter at 20 andelsbolig- og ejerforeninger har mistet omkring 20 mio. kr. fra deres klientkonti. Direktør og ejer er tavs.

Ejendomsadministratoren Housing Group er meldt til Københavns Politi for at tage penge fra flere forskellige klientkonti, som tilhører 20 andelsbolig- og ejerforeninger rundt i København, skriver Berlingske.

En af de berørte foreninger er andelsboligforeningen Falkoner Allé 47 på Frederiksberg, hvor medlem af foreningen Reinier Kok til avisen oplyser, at man ved hjælp af en revisor fandt ud af, at der manglede penge. De er dog nu tilbageført, fremgår det.

Hos Ejendomsforeningen Danmark bekræfter juridisk direktør Morten Østrup Møller, at Housing Group er ekskluderet af foreningen:

"Det er et helt afgørende punkt i vores etiske normer, at vores (altså medlemsvirksomhedernes, red.) penge ikke må blandes sammen med kundernes," siger han til Berlingske, som ligeledes har talt med Housing Groups direktør og ejer Antony Ashton, der ikke ønsker at kommentere sagen.

Efter eget udsagn har Housing Group ejendomme for over 3 mia. kr. under forvaltning.

Forsiden lige nu

Niam-topchef: Vi ser muligheder i provinsen som andre investorer overser

Svenske Niam gjorde sig i år bemærket ved at overtage fynske HD Ejendomme med en portefølje på over fire mia. kr. EjendomsWatch har mødt topchefen, der ser Danmark som favoritland, og som fortæller, hvad det kræver at investere i provinsen. Samtidig mener han, at investorer som Blackstone har mangler og forudser et marked i forandring.

Seneste Rådgivere

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier