EjendomsWatch

C.F. Møller henter ny chef hos Arkitema

Som led i en oprustning inden for bæredygtighed har arkitektfirmaet hentet specialist udefra.

Arkitektfirmaet C.F. Møller opruster inden for bæredygtighed og ansætter Rob March i en nyoprettet lederstilling, meddeler virksomheden.

"Med ansættelsen af Rob Marsh styrker vi arbejdet med bæredygtighed med en fagligt dygtig og talentfuld chef, der skaber mulighed for at udnytte erfaringer og idéer fra alle vores kontorer og omsætte det til en international bæredygtighedspraksis, siger Klaus Thoustrup, adm. direktør og arkitekt hos C.F. Møller Architects i meddelelsen.

Rob Marsh har de seneste otte måneder haft titel af kompetencechef inden for bæredygtighed hos Arkitema. Forud for dette var han gennem 16 år hos Statens Byggeforskningsinstitut.

Han får kontorplads på kontoret på Holmen i København, men skal også dække firmaets kontorer i Stockholm, Aarhus, Oslo, Aalborg og London, fremgår det.

C.F. Møller vinder tegneopgave på 35.000 kvm i Horsens

Offentlige projekter trækker C.F. Møller-resultat ned

Dansk arkitektfirma høster international hæder og priser

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Seneste Rådgivere

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier