EjendomsWatch

Silvan-topchef venter ekspansion med ny ejer

Byggemarkedskæden øjner muligheder for nye butikker efter salg til tysk kapitalfond. De nye ejere skal dog først overbevises om planerne, siger adm. direktør.

Freddy Lauridsen, adm. direktør i Silvan.

Med Stark Groups salg af Silvan til den tyske kapitalfond Aurelius Group forventer Freddy Lauridsen, adm. direktør i Silvan, at byggekæden vil opruste antallet af butikker, skriver Børsen.

"Vi vil i fremtiden komme til at have flere butikker, end vi har i dag. Der er ingen, der siger, at det er de samme forretninger, som vi har i dag, men jeg tror på, at vi i fremtiden har flere butikker," siger Freddy Lauridsen til Børsen, efter at handlen blev bekendtgjort mandag.

Han ønsker på nuværende tidspunkt ikke at uddybe planerne med hensyn til beliggenhed, antal og tidspunkt for butiksåbninger. Freddy Lauridsen understreger, at det afhænger af Aurelius Group og kapitalfondens syn på den nuværende strategiplan.

Freddy Lauridsen forventer, at de to parter i løbet af tredje kvartal vil komme nærmere en plan for Silvans fremtid. Kæden har på nuværende tidspunkt 42 byggemarkeder fordelt over hele landet og havde sidste år en omsætning på 1,6 mia. kr.

Presset ejer vil sælge Silvan-kæden

Dansk byggekoncern sættes til salg af britiske ejere

Kapitalfond gør klar til at sælge Babysam-kæden

Forsiden lige nu

Pensionskasser står klar med milliarder til infrastruktur

De danske pensionsselskaber har store planer for investeringer i infrastrukturprojekter, hvor milliarderne sidder løst, hvis det rigtige projekt skulle dukke op. Men midlerne i de forskellige pensionskasser er forskellige, viser en rundspørge, som FinansWatch og EnergiWatch har foretaget blandt nogle af de største pengetanke i pensionsbranchen.

Sadolin & Albæk: Risikoen for en ejendomsboble er ikke-eksisterende

Udviklingen på ejendomsmarkedet har mange ligheder med tiden før finanskrisen — alligevel er der på afgørende vis forskel, siger Sadolin & Albæks adm. direktør. Den fortsatte optimisme på markedet fører til mere spekulativt byggeri, påpeges det hos konkurrenten CBRE.

Her er borgmestrene på plads

Hvem bliver borgmester de næste fire år? Det spørgsmål er allerede besvaret i en lang række kommuner efter tirsdagens kommunal- og regionsrådsvalg.

Seneste Rådgivere

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier