EjendomsWatch

Deas overtager drift af MT Højgaard-ejendomme

Ejendomsadministratoren Deas og entreprenørkoncernen MT Højgaard udvider deres samarbejde. Entreprenøren overlader driften af flere erhvervsejendomme spredt rundt omkring i landet til Deas.

Ejendomsadministratoren Deas overtager driften af otte ejendomme med 21 erhvervslejemål fra entreprenørkoncernen MT Højgaard. Ejendommene er spredt over det meste af landet.

Det skriver Deas i en pressemeddelelse.

De to selskaber samarbejder i forvejen i flere OPP-projekter.

MT Højgaard har tidligere selv stået for driften af ejendommene, men udliciterer nu opgaven for at fokusere på sin kerneforretning, projektudvikling og byggeri. Det vækker glæde hos Deas:

"Vi er altid positive over for nye muligheder og samarbejder, hvilket på et overordnet plan også er helt i tråd med vores vækststrategi i Deas. På et mindst ligeså vigtigt plan ser vi frem til at møde de nye erhvervslejere i en nærværende og professionel dialog om deres lejemål," siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i Deas, i meddelelsen.

Deas opkøber konkurrent og fortsætter konsolideringen af branchen

Deas bistår PFA i at nå 4 mia. kr. i boligejendomme

Deas overtager administration af feriecenter

MT Højgaard-chef ser afslappet på rivals vokseværk

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Seneste Rådgivere

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier