EjendomsWatch

L'easy-milliardær går ind på boligmarkedet

Odense-forretningsmanden Niels Thorborg tager hul på investeringer i boligudlejningejendomme, der skal være et nyt ben i hans koncern. Den rummer allerede erhvervsejendomme og snart et nyt hotel med 234 værelser.

Han ejer i forvejen butikskæden Inspiration, superligaholdet OB, reklamebureauet Nørgård Mikkelsen og ikke mindst L'easy. Nu har Niels Thorborg købt 44 udlejningsboliger i Odense, og mange flere er på vej, skriver Fyens Stiftstidende.

"Jeg tror meget på Odenses udvikling og vil gerne investere i den. Det gør jeg allerede med flere virksomheder, og nu gør jeg det også med boliger. Ejendomme er en stabil, langsigtet investering, som passer godt til koncernen," siger Niels Thorborg til avisen.

De 44 nyopførte boliger har han købt af Humlebokoncernen, der ejes af Vagn Rasmussen, Kerteminde. Boligerne ligger på Herluf Trolles Vej i det sydøstlige Odense tæt på Lindved Å og i cykelafstand af Syddansk Universitet og byens kommende supersygehus. Købsprisen var på 85 til 90 mio. kr.

Med boligejendommene ønsker Niels Thorborg at få en afbalanceret portefølje af ejendomme. Han ejer allerede flere store erhvervsejendomme — heriblandt Odense Congress Center — og er ved at bygge Hotel Odeon med 234 værelser på Thomas B. Thriges Gade i midten af Danmarks tredjestørste by.

Lokal erhvervsmand bag nyt hotel i Odense

Odense Kommune forærede Thorborg et tocifret millionbeløb

Genfødt ejendomskoncern spår fladt 2017

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Seneste Rådgivere

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier