EjendomsWatch

Deas overtager administration af feriecenter

Fynsk feriecenter skal fra 2018 drives af ejendomsadministratoren. Dermed udvider Deas aktiviteterne inden for ejendomsadministrationen af feriecentre og ferieboliger.

Deas har indgået aftale om at overtage administrationen af ejerforeningen Feriecenter Klinten i Faaborg på Sydfyn med virkning fra 1. januar 2018, skriver ejendomsadministratoren på sin hjemmeside.

Dermed udvider Deas porteføljen inden for ejendomsadministrationen af ejerforeninger, der fungerer som feriecentre og ferieboliger.

"Vi administrerer i forvejen en mindre håndfuld ejerforeninger inden for det her segment og ser frem til at hjælpe endnu en forening med at fungere stabilt og sikre en effektiv daglig administration," siger Jesper Madsen, afdelingschef i Deas for foreninger i Aarhus, til hjemmesiden.

Feriecenter Klinten ligger med udsigt til det Sydfynske Øhav og har 121 lejligheder ejet af privatpersoner via en ejerforening.

Foruden ejerforeningen Feriecenter Klinten på Sydfyn administrerer DEAS ferieboliger for Feriecenter Søndervig i Vestjylland, Grundejerforeningen Klitten i Blokhus og Ejerforeningen Marienlyst i Helsingør.

AP Pension og Deas udvider Aarhus-projekt med 126 boliger

Deas fordobler indtjeningen og har mål om mere

Fødselar sender Deas på skolebænken med faget nytænkning

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Stort fynsk advokatfirma sprængt

Advokaterne i Fyns næststørste advokatfirma er blevet alvorligt uenige med hinanden. Derfor har en tredjedel af medarbejderne forladt firmaet og er gået over til konkurrent. Firmaet beholder fast ejendom som kerneforretning, siger bestyrelsesformand.

Seneste Rådgivere

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier