EjendomsWatch

C.F. Møller vinder tegneopgave på 35.000 kvm i Horsens

Det bliver arkitektfirmaet C.F. Møller, der vinder opgaven på at tegne Horsens nye uddannelsesområde.

Arkitektfirmaet C.F. Møller har vundet tegneopgaven det nye uddannelsesområde, Campus Horsens, der i alt tæller 35.000 kvm. Det skriver C.F. Møller i en pressemeddelelse.

Det er både det kommende Via University College på 30.000 kvm og Innovationshuset på de resterende 5000 kvm, som C.F. Møller har vundet konkurrencen på at tegne.

"Visionen om Campus Horsens har potentiale af international format, og det er fantastisk, at vi kan være med til at skabe rammerne om fremtidens uddannelsesby, og derfor er vi enormt stolte over resultatet, siger Michael Kruse, partner i C.F. Møller og ansvarlig arkitekt på projektet i pressemeddelelsen.

Det er Casa, der siden 2015 har udviklet byen sammen med Horsens Kommune.

Offentlige projekter trækker C.F. Møller-resultat ned

Dansk arkitektfirma høster international hæder og priser

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Rådgivere

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier