EjendomsWatch

CBRE hyrer mangeårig ISS-chef som ny nordisk direktør

Den nye drifts- og udviklingsdirektør i Norden skal i stå spidsen for en yderligere styrkelse af erhvervsrådgiverens markedsposition i Norden.

Liselotte Panduro er ny drifts- og udviklingsdirektør (COO) i Norden hos erhvervsmægleren og -rådgiveren CBRE. Hun bliver samtidig dansk direktør for CBRE Global Workplace, skriver CBRE i en pressemeddelelse.

Målet er at få CBRE til at udvikle den nordiske organisation og udnytte den globale aktørs potentiale i regionen.

"Der er et kæmpe potentiale for CBRE i både Danmark og resten af Norden. Der findes et væld af koncerner, der har fokus på strategisk outsourcing samt effektiv drift og udnyttelse af ejendomsporteføljen, og det er lige præcis her kernekompetencerne ligger hos CBRE," siger Liselotte Panduro i meddelelsen.

Hun har tidligere været direktør i større danske virksomheder som Danske Bank, TDC, Keops og senest ISS, hvor hun stoppede i december efter seks år. Hos Keops var hun i spidsen for ejendomsinvesteringer og ejendomsbaseret formueforvaltning og var over i en treårig periode fra 2006 og frem ansvarlig for ejendomstransaktioner for mere end 5 mia. kr., fremgår det.

CBRE: 2017 er kommet godt fra start

CBRE: Norden er i investorernes top 3

CBRE: 2016 sluttede med flest kontorinvesteringer nogensinde i København

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Stort fynsk advokatfirma sprængt

Advokaterne i Fyns næststørste advokatfirma er blevet alvorligt uenige med hinanden. Derfor har en tredjedel af medarbejderne forladt firmaet og er gået over til konkurrent. Firmaet beholder fast ejendom som kerneforretning, siger bestyrelsesformand.

Seneste Rådgivere

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier