EjendomsWatch

Lokal investor køber Brugsens gamle møbellager for at bygge boliger i Odense

Coops gamle møbelsalg- og lager i Odense er blevet solgt til en lokal investor, og der skal nu bygges 34.500 kvm "grønne" boliger på den centrale placering.

PR-illustration af det nye byområde, Østerlunden.

En gammel møbelbutik og lager, der har været administreret af FDB i Odense, står til at blive lavet om til 34.500 kvm boliger. Det skriver Nybolig Erhverv Odense i en pressemeddelelse på baggrund af, at man har forestået salget.

Det er en enkelt investor, der har købt hele grunden med adressen Østerbro 41, i lokal tale Østerlunden, som skal blive til Odenses "nye grønne bydel." Det faktum, at der kun er en enkelt køber til hele området, bliver vigtigt, for området fremover, mener Bent S. Jensen, direktør i Nybolig Erhverv Odense.

"Vi er positive over, at det er lykkedes at sælge grunden til kun én køber, da det er med til at sikre en god byggemodning. Herudover bliver det ligeledes nemmere at få skabt den røde tråd i byggeprocessen," lyder det i pressemeddelelsen.

Det fremgår ikke, hvem den nye ejer er, eller hvad der er betalt for grunden. Mæglerfirmaet fortæller dog, at det er en lokal investor, der har købt grunden af Coop Invest. I 2016 blev ejendommen vurderet til 39 mio. kr., viser tal fra ejendomsdatabasen OIS.

Godt 1200 nye boliger på tegnebrættet i Odense

PKA's fynske investering på 250 mio. kr. drives af lokalpolitisk vilje

Forsiden lige nu

Niam-topchef: Vi ser muligheder i provinsen som andre investorer overser

Svenske Niam gjorde sig i år bemærket ved at overtage fynske HD Ejendomme med en portefølje på over fire mia. kr. EjendomsWatch har mødt topchefen, der ser Danmark som favoritland, og som fortæller, hvad det kræver at investere i provinsen. Samtidig mener han, at investorer som Blackstone har mangler og forudser et marked i forandring.

Seneste Rådgivere

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier