EjendomsWatch

Fitness-kæde vil vokse trods millionunderskud

Det Parken-ejede Fitness.dk tabte 17 mio. kr. sidste år, men vil åbne flere centre.

Selv om Parken Sport & Entertainment har nedskrevet værdien af fitness-kæden Fitness.dk med 120 mio. kr., lykkedes det alligevel at skabe et pænt overskud i 2016.

Selskabets regnskab viser et resultat før skat på 120,7 mio. kr., som altså ville have været dobbelt så stort, hvis ikke goodwill-nedskrivningen var gennemført.

Det gode resultat er opnået i kraft af FC Københavns deltagelse i Champions League, ligesom Lalandia-ferieparkerne også har sat ny omsætningsrekord.

Det er primært den hårde priskrig på fitness-markedet, der har fået Parkens ledelse til at revurdere værdien af Fitness.dk.

Kæden omsatte for 441,6 mio. kr. sidste år, men kom ud med et underskud på 17,1 mio. kr. før særlige poster.

"Svære konkurrencemæssige betingelser har betydet, at forventningerne til medlemsudviklingen ikke er blevet indfriet. Der arbejdes fortsat hårdt på at vende udviklingen, hvor fokus i 2017 vil være på åbning af nye centre, centerforbedringer og nye koncepter," hedder det i regnskabet.

FC København opnåede et overskud før særlige poster på 198,1 mio. kr., mens det tilsvarende plus for Lalandia var 83 mio. kr.

Endelig indbragte Parkens kontorejendomme 36 mio. kr.

Ledelsen forventer i 2017 at opnå et resultat på mellem 60 og 80 mio. kr.

Udmeldingen baserer sig på, at FC København kommer med i gruppespillet i Europa League.

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Seneste Rådgivere

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier