EjendomsWatch

Kant Arkitekter præsterer stabilt regnskab

Arkitektfirmaet har positive forventninger til en tilsvarende vækst i 2016, både i omsætning og afkast.

Kant Arkitekter er totalrådgiver på 405 på boliger i Græse Bakkeby ved Frederikssund.

Kant Arkitekter præsterer en lille fremgang fra et overskud på 2,2 mio. kroner i 2014 til et overskud på 2,5 mio. kroner i 2015. Det skriver Licitationen.

Partner i Kant Arkitetkter, Uffe Bay-Smidt, har positive forventninger til en tilsvarende vækst i 2016 og understreger, at det både gælder i omsætning og afkast. Også i medarbejderstaben forventes der at ske vækst med 40 ansatte ved udgangen af 2016 mod godt 35 mand i dag. Arkitektvirksomheden fokuserer på de to kerneområder boligbyggerier og undervisningsbyggerier.

"Vi kan mærke, at begge segmenter er i vækst - primært det private boligmarked. Vi vil gerne have stabil vækst. Det gør, at vores organisation kan følge med den udvikling, som væksten bringer," siger Uffe Bay-Smidt til Licitationen.

Det er primært væksten i det private boligmarked, der vil trække læsset for arkitektfirmaet. Hovedstadsområdet er der, hvor størstedelen af virksomhedens omsætning ligger, men hele Sjælland er i spil. Dertil kommer enkelte storprojekter i Jylland, heriblandt konverteringen af det gamle hovedbibliotek i Aarhus til hostel.

Nye boligbehov skaber innovative boligformer

Høje boligpriser gør konverteringer rentable

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Stort fynsk advokatfirma sprængt

Advokaterne i Fyns næststørste advokatfirma er blevet alvorligt uenige med hinanden. Derfor har en tredjedel af medarbejderne forladt firmaet og er gået over til konkurrent. Firmaet beholder fast ejendom som kerneforretning, siger bestyrelsesformand.

Seneste Rådgivere

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier