En del af
ANNONCE

Kant Arkitekter præsterer stabilt regnskab

Arkitektfirmaet har positive forventninger til en tilsvarende vækst i 2016, både i omsætning og afkast.

EDW Kant Græse Bakkeby Frederikssund.jpg
Kant Arkitekter er totalrådgiver på 405 på boliger i Græse Bakkeby ved Frederikssund. | Foto: PR-illustration

Kant Arkitekter præsterer en lille fremgang fra et overskud på 2,2 mio. kroner i 2014 til et overskud på 2,5 mio. kroner i 2015. Det skriver Licitationen.

Partner i Kant Arkitetkter, Uffe Bay-Smidt, har positive forventninger til en tilsvarende vækst i 2016 og understreger, at det både gælder i omsætning og afkast. Også i medarbejderstaben forventes der at ske vækst med 40 ansatte ved udgangen af 2016 mod godt 35 mand i dag. Arkitektvirksomheden fokuserer på de to kerneområder boligbyggerier og undervisningsbyggerier. 

"Vi kan mærke, at begge segmenter er i vækst - primært det private boligmarked. Vi vil gerne have stabil vækst. Det gør, at vores organisation kan følge med den udvikling, som væksten bringer," siger Uffe Bay-Smidt til Licitationen.

Det er primært væksten i det private boligmarked, der vil trække læsset for arkitektfirmaet. Hovedstadsområdet er der, hvor størstedelen af virksomhedens omsætning ligger, men hele Sjælland er i spil. Dertil kommer enkelte storprojekter i Jylland, heriblandt konverteringen af det gamle hovedbibliotek i Aarhus til hostel.

Nye boligbehov skaber innovative boligformer

Høje boligpriser gør konverteringer rentable