ANNONCE

Kant Arkitekter præsterer stabilt regnskab

Arkitektfirmaet har positive forventninger til en tilsvarende vækst i 2016, både i omsætning og afkast.

EDW Kant Græse Bakkeby Frederikssund.jpg
Kant Arkitekter er totalrådgiver på 405 på boliger i Græse Bakkeby ved Frederikssund. | Foto: PR-illustration

Kant Arkitekter præsterer en lille fremgang fra et overskud på 2,2 mio. kroner i 2014 til et overskud på 2,5 mio. kroner i 2015. Det skriver Licitationen.

Partner i Kant Arkitetkter, Uffe Bay-Smidt, har positive forventninger til en tilsvarende vækst i 2016 og understreger, at det både gælder i omsætning og afkast. Også i medarbejderstaben forventes der at ske vækst med 40 ansatte ved udgangen af 2016 mod godt 35 mand i dag. Arkitektvirksomheden fokuserer på de to kerneområder boligbyggerier og undervisningsbyggerier. 

"Vi kan mærke, at begge segmenter er i vækst - primært det private boligmarked. Vi vil gerne have stabil vækst. Det gør, at vores organisation kan følge med den udvikling, som væksten bringer," siger Uffe Bay-Smidt til Licitationen.

Det er primært væksten i det private boligmarked, der vil trække læsset for arkitektfirmaet. Hovedstadsområdet er der, hvor størstedelen af virksomhedens omsætning ligger, men hele Sjælland er i spil. Dertil kommer enkelte storprojekter i Jylland, heriblandt konverteringen af det gamle hovedbibliotek i Aarhus til hostel.

Nye boligbehov skaber innovative boligformer

Høje boligpriser gør konverteringer rentable

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch gratis
Forsiden lige nu

"Både rige og fattige har godt af at bo tæt på hinanden"

EJW Bent Madsen BL Danmarks Almene Boliger.jpg

Han fremhæver dem gerne. De positive tal. De mange gode historier, man ikke hører; om faldende kriminalitet, stigende karaktersnit og øget beskæftigelse i udsatte boligområder. Om alle de penge samfundet sparer. I dette portræt fortæller Bent Madsen, direktør for Danmarks Almene Boliger, om sin store drivkraft — og om hvorfor han i hvert fald ikke vil kaldes socialdemokrat.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EDW Københavns Ejendomme Alectia København Skyline.jpg

Nedenfor bringer EjendomsWatch en oversigt over de bedste historier i den forløbne uge. Læsere med abonnement har bl.a. kunnet læse om flere store ejendomstransaktioner, hvor både en udlandsdansker, en dansk pensionskasse og Danske Bank har spillet en rolle. Flere interessante jobskifter har også præget uden, bl.a. hos Sadolin & Albæk og ATP.

Her er listen over Danske Banks 76 frasolgte ejendomme i Danmark

Danske Bank.jpg

Med en pris i underkanten af 800 mio. kr. solgte Danske Bank i sidste måned 76 primært domicilejendomme over hele landet. Hverken køber eller sælger ville dengang oplyse præcist hvilke ejendomme, der indgik i handlen. Nu bringer EjendomsWatch listen. (Opdateret)