EjendomsWatch

Storbank lukker filialer i København

Nordea lukker nu en række af sine filialer på Amager i København. Tendensen vil fortsætte, siger direktør.

Nøglen bliver nu drejet om hos tre ud af Nordeas fem filialer på Amager i København, skriver Berlingske.

Helt præcis sker lukningerne den 27. november, skriver mediet, der fortæller, at kunderådgiverne samles i de to resterende filialer på Amager, på henholdsvis Amagerbrogade 26 og 254.

"Vores kunder bruger banken anderledes, og det betyder, at der er brug for færre hænder. Jeg har lært, at jeg ikke skal spå om, hvor vi er på Amager om to år. Der er mange kunder, som ringer til vores call center, som bruger vores hæveautomater, og som bruger vores mobile løsninger. Det betyder, at vi langsomt bliver færre medarbejdere i banken, og den tendens vil fortsætte," siger bankdirektør Mads Skovlund, der har ansvar for Nordeas privatkunder i Danmark, til Berlingske.

Han forsikrer over for avisen, at tiltaget ikke vil medføre fyringer. Nordea meldte for nylig ud, at man henover de kommende år vil nedbringe antallet af ansatte, inklusive konsulenter, med mere end 6000.

(Denne artikel er leveret af FinansWatch — et søstermedie til EjendomsWatch.)

Forsiden lige nu

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

Pensionsselskabet er på vej til at indfri sit mål om en boligportefølje på fire mia. kr. Over for EjendomsWatch sætter PFA-direktør nu et nyt mål og løfter samtidig sløret for de provinsbyer, PFA vil foretage de næste boliginvesteringer, hvoraf de første er lige på trapperne.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer nedenfor en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor især Aarhus, men også Odense tiltrak sig opmærksomhed, og hvor splittelsen i den almene boligkæmpe Lejerbo nåede nye højder.

"Afgørende for succes er nem adgang til internationale kunder"

JULESERIE: Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Jeppe Schønfeld, adm. direktør hos erhvervsmægleren Colliers International Danmark.

Seneste Rådgivere

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier