EjendomsWatch

Home-erhvervsmægler skifter til Colliers

Colliers har til kontoret i Aarhus ansat endnu en medarbejder — denne gang med erfaring fra Home Erhverv.

28-årige Benedichte Bruun er tiltrådt som erhvervsmægler hos Colliers International i Aarhus. Hun skal bidrage til vækst i kontor-segmentet, oplyser Colliers.

"Høj aktivitet på kontormarkedet er grunden til, at vi opruster igen. Vi mærker den stigende aktivitet i det aarhusianske erhvervsliv i form af mange nye forespørgsler, så for at opretholde vores høje service har vi brug for flere mæglere. Benedichte er et ungt talent, der passer perfekt ind i vores team her i Aarhus og vi glæder os meget til samarbejdet," lyder det fra Colliers, der har partnere og direktører Johan Gottschalk og Jan Nickelsen, som afsender.

Benedichte Bruun kommer med erfaring fra Home Erhvervscenter Østjylland, hvor hun var ejendomsmægler, og hun har en HD-uddannelse i regnskab og økonomistyring, skriver Colliers.

Med ansættelsen af den nye erhvervsmægler er Colliers International oppe på 39 medarbejdere på kontoret i Aarhus, fremgår det.

Ny Colliers-mægler har ambitioner om at trække stærke brands til Aarhus

Kok bliver ny erhvervsmægler hos Colliers

 

Forsiden lige nu

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

Pensionsselskabet er på vej til at indfri sit mål om en boligportefølje på fire mia. kr. Over for EjendomsWatch sætter PFA-direktør nu et nyt mål og løfter samtidig sløret for de provinsbyer, PFA vil foretage de næste boliginvesteringer, hvoraf de første er lige på trapperne.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer nedenfor en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor især Aarhus, men også Odense tiltrak sig opmærksomhed, og hvor splittelsen i den almene boligkæmpe Lejerbo nåede nye højder.

"Afgørende for succes er nem adgang til internationale kunder"

JULESERIE: Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Jeppe Schønfeld, adm. direktør hos erhvervsmægleren Colliers International Danmark.

Seneste Rådgivere

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier