EjendomsWatch

Forsvarsministeriet rykker ind i Hafnia-ejendom

Også Værnfælles Forsvarskommando flytter ind i ejendom ved Holmens Kanal, som var hovedsæde for forsikringsselskabet Hafnia. Trods omfattende sikkerhedskrav er det lykkedes Bygningstyrelsen at holde ombygningen under de budgetterede 100 mio. kr.

Dronning Margrethe indviede den nyrenoverede ejendom Holmens Kanal 9, som skal huse Forsvarsministeriet og Værnfælles Forsvarskommando.

Dronning Margrethe lagde vejen forbi og indviede Holmens Kanal 9, hvor Bygningsstyrelsen har færdiggjort renoveringen af kontorejendommen. Siden foråret 2016 er den bevaringsværdige ejendom blevet istandsat og udstyret med de sikkerhedsforanstaltninger, som de nye brugere, Forsvarsministeriet og Værnfælles Forsvarskommando, kræver.

Ejendommen på Holmens Kanal 9 og rundt om hjørnet til Holbergsgade 3 består af tre bygninger, der er opført i årene fra 1912 til 1938 som hovedsæde for forsikringsselskabet Hafnia, der i 1992 gik konkurs. Ejendommen er samlet på ca. 11.000 kvm fordelt på seks etager samt en kælder.

"Samarbejdet mellem alle parter inklusive Forsvarsministeriet og Værnfælles Forsvarskommando samt på byggepladsen har været meget velfungerende. Det har bl.a. betydet en effektiv og smidig byggeproces, samt at byggeriet er blevet billigere end budgettet på ca. 100 mio.kr.," skriver Bygningsstyrelsen.

Projektet er gennemført som en hovedentreprise, hvor i alt 23 fagentrepriser har været engageret til at gennemføre den omfattende renovering og ombygning. Bygningsstyrelsen har været bygherre, Børthy & Schriver har været byggeledere, mens Berthelsen og Scheving Arkitekter har været totalrådgiver.

Direktør i Bygningsstyrelsen fyret

NCC vinder renoveringsopgave hos staten

Tysk investor køber sin første strøgejendom i København

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Rådgivere

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier