EjendomsWatch

Mæglere melder om efterspørgsel på sydfynske ejendomme

Investorer retter i stadigt højere grad blikket mod Svendborg i stedet for de store byer, når der skal købes investeringsejendomme. Det fortæller to af Sydfyns erhvervsejendomsmæglere til Fyens Stiftstidende.

Der er i dén grad gået hul på bylden, når det handler om at sælge investeringsejendomme i Svendborg Kommune, skriver Fyens Stiftstidende. Det er i høj grad investorer udefra, der køber mursten i det sydfynske, lyder det fra Martin Pedersen, mægler og partner hos Colliers.

"Svendborg er en utrolig dejlig by med et stort opland og et godt handelsliv og en utroligt god gågade. Vi har ikke de her gamle elefantkirkegårde, hvor du har en gammel møbelproducent på 12.000 kvm, hvor græsset er groet op, og der står et væltet "til leje"-skilt. Sådan noget har Svendborg ikke. Her er stort set ikke tomgang," siger Martin Pedersen til Fyens Stiftstidene.

Han fremhæver, at Svendborg har et rigt kulturliv og i modsætning til for eksempel Kolding og Næstved ikke har storcentre, der dræner bymidten. Hos Nybolig Erhverv Svendborg bekræfter medindehaver Ulrich Nielsen den øgede mængde kunder i butikken.

Colliers International solgte for nylig en 26.000 kvm store logistikejendom på vegne af den finske vin- og spiritusvirksomhed Altia.

Transportfamilier køber fynsk logistikejendom

Milliardær vil droppe havneprojekt

Styrelse svarer igen i omstridt sag om fredning

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Rådgivere

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier