ANNONCE
EJW Bent Jensen Thansen.jpg

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

En amerikansk investor med mange milliarder i ryggen har indstillet sigtekornet på Danmark, og så har T. Hansen Gruppen frasolgt en håndfuld ejendomme, der dog bliver i familiens ejerskab. Det var blandt ugens bedste historier i ejendomsbranchen, der også bød på et milliardsalg hos Tækker Group, aktivitet hos pensionskasserne og nyt fra det nordjyske.

EJW Cowi hovedkontor Lyngby.jpg

Opkøb sender Cowi forbi milliarden i Sverige

Cowi intensiverer kampen mod de største ingeniørkoncerner i Sverige og køber den svenske virksomhed Projektbyrån. Målet er at få en større bid af kommende store, svenske infrastruktur- og byudviklingsprojekter.

GUESTapart illustration 3.jpg

Schmidt Hammer Lassen tegner nyt hotel i Aarhus

Arkitektgruppen Schmidt Hammer Lassen har lagt planerne til et nyt hotel i det nordlige Aarhus. Hotellet skal servicere overnattende fra den lokale virksomhedsklynge til pårørende for patienterne på et nyt kræftbehandlingscenter.

EJW Mipim prisuddeling 2016.jpg

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Ugen i ejendomsbranchen stod i høj grad i Mipim-messens tegn, hvor der blandt andet var hæder til et dansk sygehusbyggeri. Og så måtte Bjarke Ingens Group se et stort milliardprojekt blive skrottet, mens der var regnskab fra Jeudan og håb om nytænkning hos direktøren for det almene boligselskab Lejerbo.

EJW Mipim-vinder.jpg

Dansk Mipim-vinder: Fedt, at de tør anerkende os

Det er ofte de prangende og iøjnefaldende arkitektprojekter, der får opmærksomheden, og derfor vækker det glæde hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter, at man kan vinde en Mipim-pris for noget andet. Prisen har en klar kommerciel værdi, forklarer partner i arkitektfirmaet til EjendomsWatch.

EJW Mipim oversigt.jpg

Test din Ejendoms-IQ

Har du fulgt ordentligt med i den professionelle ejendomsbranche i den seneste uge? Prøv vores ugentlige quiz og vind en iPad Mini.

EJW Slagelse nyt psykiatrisygehus VLA.jpg

International hæder til dansk sygehusbyggeri

På årets internationale ejendomsmesse, Mipim, kunne rådgivere fra Danmark for første gang i to år smykke sig med en af de eftertragtede priser for særligt bemærkelsesværdige byggeprojekter.