ANNONCE
EDW Nordhavn udvidelse Cruise Terminal By & Havn.jpg

Prestigeprojekt har to store udfordringer: Politik og penge

H.C. Andersen-projektet i Nordhavn kommer ikke på dagsordenen i Teknik- og Miljøudvalget i København den 29. maj 2017, og alt tyder nu på, at udvalget først skal behandle sagen efter sommerferien. Ærgerligt at forhale sagen, lyder det fra radikal politiker. Flere politikere er enige om bred politisk opbakning — undtagen borgmester. Forude venter kommunalvalg, to forvaltninger er nu inde over sagen, og det første spadestik kan have lange udsigter.

EJW EDC Erhverv Poul Erik Bech Køge.jpg

Mæglerkæde opruster i Køge

EDC Erhverv Poul Erik Bech ansætter ny lokal finansmand i Køge for at stå klar til udviklingen af byen, hvor højhastighedstog og motorvej skal lokke virksomheder til.

EDW Bybillede København.jpg

Due diligence skal sikre en god investering

Flere og flere udenlandske investorer køber og sælger ejendomme i Danmark, hvorfor antallet af ejendomshandler stiger. Og med så store summer penge på spil kan det være en god idé at få lavet en såkaldt due diligence.

EJW Michael Nielsen ATP.jpg

ATP skyder første del af ny boligstrategi i gang

Et projekt i Nordsjælland er pilotprojekt i en strategi, hvor ATP Ejendomme vil bygge boliger til Danmarks aldrende befolkning. Topchef siger til EjendomsWatch, at forretningskonceptet gerne skal kopieres over hele landet.

Cphcontainers.jpg

Ejendomsforeningen advarer mod permanente containerboliger

Det kræver klare strategier for afviklingen, hvis Københavns Kommune vil afhjælpe studerendes boligmangel med midlertidige containerboliger. Eller risikerer man, at boligerne bliver en permanent løsning, mener Ejendomsforeningen Danmark.

EJW Bricks strandpromenaden.jpg

Udskudt projekt fører til resultatdyk hos projektudvikler

Projektudvikler-koncernen Bricks leverede i 2016 godt en fjerdedel af, hvad man gjorde i 2015. Det er lavere end forventet, men skyldes et udskudt projekt, lyder det fra direktøren, der dog har store forventninger til indeværende år.

EDW Calum Stigsborg Calum Nørresundby Aalborg.jpg

Bundlinjen vokser hos Calum

Den Aalborg-baserede projektudvikler kom ud af 2016 med et forbedret resultat og ser positivt på 2017. Samtidig er endnu et projekt i lokalområdet med Deas som administrator på vej på markedet.

EDW Jens Nyhus Carlsberg Byen.jpg

Carlsberg Byen gør klar til næste etape

Det københavnske udviklingsområde er klar med det team, der skal stå i spidsen for projekteringen af et af bykvarterets næste store byggerier. Projektet indeholder kontor, detail og spisesteder samt boligbyggeri i op til 80 meters højde.

Hostrups Have

Medie: Budkrig om Danmarks største andelskonkurs

Ejendommen bag andelsboligforeningen Hostrups Have, der gik konkurs i 2016, er ved at blive solgt og tiltrækker sig stor interesse fra især svenske investorer. Bud på over halvanden milliard skulle være afvist, skriver Insidebusiness.

regeljungle. Rasmus. S.Høyer.JyllandsPosten copy.jpg

Tilbudspligt spolerer flere og flere ejendomshandler

Et stigende antal handler med boligudlejningsejendomme kan også aflæses i sager, hvor den omdiskuterede tilbudspligt forhindrer en ellers aftalt handel. Det kræver derfor grundig forberedelse at finde den rette model for en succesfuld transaktion, når en mulig retssag skaber usikkerhed om en ellers gængs fremgangsmåde, lyder det.