ANNONCE
EDW PKA NRE Enghave Brygge Mangor Nagel.jpg

PKA finansierer boligprojekt i Københavns Sydhavn

Nyt byggekonsortium opfører ejerlejligheder i den københavnske bydel, Enghave Brygge. PKA står bag finansieringen af projektet og fortsætter dermed med at udvikle det nyeste ben i sin ejendomsstrategi.

EJW Lars Jensen Finansiel Stabilitet.jpg

Syv års dødvande forbi: Banker slipper af med ejendomme for 4 mia. kr.

Siden 2009 har et af landets dengang største ejendomsselskaber, HD Ejendomme på Fyn, været holdt i et jerngreb af op mod 20 banker. En ny investor vil nu udvikle virksomheden samtidig med, at ingen taber penge. Tålmodigheden har direkte afværget flere bankkrak, siger manden med ansvaret for at nå en løsning til EjendomsWatch.

EJW Tietgenskolen.jpg

Home skal sælge fynsk ejendom til 200 mio. kr.

En centralt placeret ejendom i Odense er sat til salg for 200 mio. kr. Mægler lægger vægt på, at den nuværende lejer, en skole, giver god indtjening i ejendommen, der tæller 25.000 kvm.

EDW Carsten Toft Boesen Niras.jpg

Niras jagter vækst efter fusion med lillebror

Danmarks tredjestørste ingeniørvirksomhed Niras har efter fusionen med Alectia rundet en omsætning på 2 mia. kroner, men det er ikke nok. Niras skal nu være endnu større, for det er nødvendigt for at tiltrække kunder og medarbejdere, mener topchefen.

EDW ATP Hotel Amsterdam Axa.jpg

ATP investerer i Hollands største hotelprojekt

Pensionsselskabet køber halvpart i kommende hotel i Amsterdam, der bliver det største i Benelux-landene. Franskbaseret forsikringsselskab er partner på investeringen, der er i milliardklassen.

regeljungle. Rasmus. S.Høyer.JyllandsPosten copy.jpg

Ejendomsadvokat: Pas på risikofordelingen ved udbud

Det er vigtigt at fordelingen af risiko er på plads, når der bydes på en entreprisekontrakt. En skæv fordeling kan give kortvarige gevinster, men koste på den lange bane, lyder det fra partner i advokatfirmaet Bech-Bruun.

EDW Esbjerg Broen Shoppingcenter TK Development Capman.jpg

Sydjysk detail topper på tomgang

Det sydlige Jylland ligger i toppen over hvilke landsdele, der har størst tomgang i butikslokaler. Det viser nye tal fra Ejendomstorvet.