En del af
ANNONCE
EJW Kirstine Sand Sadolin Albaek.jpg

Erhvervsmægler i millionsatsning på udlejning via big data

Sadolin & Albæk vil være i top-tre inden for udlejning af ejendomme. Tidligere ATP-direktør skal rulle ny satsning i gang, hvor omdrejningspunktet er big data, blandt andet med præcise analyser af målgrupper og bevægelsesmønstre på tværs af kommunegrænser.

EJW Steen og Stroem shoppingcenter Bergen.jpg

Dades gør klar til milliardsalg

Ejendomsselskabet har kontaktet udvalgte investorer for at tilbyde partnerskab i en portefølje af 12 storcentre, skriver Insidebusiness. Bestyrelsesformand bekræfter planerne og melder om geninvestering, hvis salget kommer på plads.

EJW Peter Frische Industriens Pension.jpg

Industriens Pension skal vokse 150 pct på danske ejendomme

Selvom der har været langt mellem pensionskassens større ejendomsinvesteringer herhjemme, er appetitten fuldstændig intakt. Afkastet skal blot stå mål med risikoen, siger ejendomsinvesteringschef Peter Frische i et interview med EjendomsWatch.

Camilla Treschow Schrøder

Nye data-regler skaber rift om kloge hoveder

Antallet af jobopslag efter folk, som kan gøre virksomhederne klar til EU's nye persondataforordning, vokser. Men en headhunter advarer om, at det er ved at være for sent og forudser kronede dage for konsulenthusene.

EDW PKA Nikolaj Stampe.jpg

PKA fraviger sin strategi og investerer 130 mio. kr. i Aabenraa-boliger

En god udlejningsaftale har lokket pensionskassen til den sønderjyske by, hvor udvidelsen af det lokale sygehus øger efterspørgslen efter boliger. Ejendomschef Nikolaj Stampe uddyber over for EjendomsWatch de strategiske overvejelser ved handlen med tre lokale investorer, som også forventer en økonomisk gevinst.

EDW Makers District Model Rambøll Big Abu Dhabi.jpg

Rambøll vinder kontrakt i Abu Dhabi på 200 mio. kr.

Rambøll er valgt som totalrådgiver på opførelsen af bolig- og erhvervsbyggeri i et nyt 18 hektar byudviklingsområde i de Forenede Arabiske Emiraters hovedstad. Også dansk arkitektvirksomhed er en del af projektet.

EJW København.jpg

10.000 arkitekter kommer til København

Den internationale arkitektforening har netop besluttet, at København skal agere vært for foreningens verdenskongres i 2023. Op mod 10.000 arkitekter fra hele verden forventes at besøge den danske hovedstad i forbindelse med arrangementet.

Hostrups Have

Ejendomsforeningen revser indsats mod pressede andelsboligforeninger

Tiltag for mere ansvarlig drift af andelsboligforeninger rammer forbi målet og risikerer at virke modsat den egentlige hensigt, lyder det fra juridisk direktør i Ejendomsforeningen Danmark. Der bør i stedet gøres op med manglende konsekvenser for andelshavere, når andelsboligforeninger går konkurs.

brian2.jpg

Dyre generationsskifter ender på regeringens bord

Familieejede ejendomsselskaber beskattes langt hårdere ved generationsskifter end selskaber med andre ejerformer. "Dybt urimeligt," mener erhvervsministeren, som nu går til skatteministeren med problemet.

EDW Tonny Nielsen Aberdeen.jpg

Fokus Asset Management nyder godt af handel til 900 mio. kr.

Forvalteren har rådgivet Lægernes Pension om købet af 11 ejendomme fra M. Goldschmidt og kommer også til at forvalte porteføljen. Adm. direktør og partner uddyber over for EjendomsWatch den alsidige opgave, der øger aktiver under forvaltning med 10 pct. Pensionskasse går efter stabil indtægt (Opdateret)