En del af
ANNONCE
EDW Flemming Joseph Jensen Sjælsø.jpg

Topchefen fra Sjælsø er klar til nye sats efter konkurs

Flemming Joseph Jensen knoklede videre som øverste chef, da Sjælsø Gruppen gik konkurs. Navnet blev i stedet Sjælsø Management, som kun har haft øjnene på Københavnsområdet. Nu er tiden inde til at udvide geografisk og dreje fokus en smule. Blandt andet vil Sjælsø Management satse på boliger til ældre.

EDW Hyrdevej Hokton Fredericia med rød markering.jpg

Ejendomsinvestor vil betale lejere for at flytte

Ejer af Fredericia-boliger købt til spotpris er ivrig efter at optimere sin investering. Derfor tilbyder han omkostningsfri fraflytning og et kontant beløb til de nuværende lejere, der dog hellere vil blive boende.

EDW Airbnb logo.jpg

Kontrol med Airbnb-værter er på vej

Det svenske Skatteverket har fundet mange fejl blandt svenske Airbnb-udlejere. Skat beder nu 100 danske værter redegøre for deres lejeindtægter, og en række partier vil have skatteministeren til at stille større krav til udlejningsportalen.

EDW Frank Jensen Tale Spadestik Ørestad.jpg

Københavnske politikere vil lægge loft på Airbnb

Både overborgmesteren og flere partier i det københavnske bystyre er klar til at lægge loft over den periode, byens borgere kan leje boligen ud til turister. Mere kontrol er nødvendig, hvis sådanne regler skal håndhæves, lyder det fra Ejendomsforeningen Danmark.

EJW Aalborg luftfoto.jpg

Nordjylland oplever dyk i tomgangen for erhvervslokaler

Der er færre ledige erhvervslokaler i Nordjylland, viser tal fra Ejendomstorvet.dk. Særligt Aalborg som studieby trækker udviklingen, der dog stadig byder på en høj tomgang på butikslokaler i forhold til resten af landet. Mægler spår stigende lejeniveau.

EDW Amagerbrogade 118 120 Englandsvej 2A Blackstone Recap.jpg

Blackstone udvider nordisk offensiv til Danmark

Den globale kapitalforvalter, der har ejendomsinvesteringer for over 600 mia. kr., håndplukker ejendomme via dansk forvalter efter angiveligt at have misset milliardhandel. EjendomsWatch giver her et overblik over Blackstones aktiviteter i Danmark, som blandt andet tæller opkøb hos pensionskasse, og resten af Norden.

Rodrigo Duterte.jpg

Cowi får del i filippinsk byggeboom

Den danske rådgivervirksomhed forventer at etablere permanent kontor i den filippinske hovedstad. Danske virksomheder vinder ordrer i det sydøstasiatiske land i forbindelse med investeringer i infrastruktur, som når et firecifret milliardbeløb.

EJW Akelius Amagerbrogade 97.jpg

Capman sender københavnsk boligportefølje på svenske hænder

Boligejendomme på Amager får svensk ejendomsselskab som ny ejer for trecifret millionbeløb. Porteføljen har været i den finske kapitalforvalters hænder og er blevet opgraderet siden overtagelsen mellem 2013 og 2015. Køber, der nu runder 1000 boliger i Danmark, ser dog yderligere udviklingspotentiale, lyder det fra skandinavisk chef til EjendomsWatch. (Opdateret)

EJW AC Meyers Vænge 1.jpg

Patrizia investerer i københavnske projektboliger

Den tyske kapitalforvalter køber i alt 176 boliger, der vil stå færdige på Teglholmen i 2019, af dansk projektudvikler. Dermed runder Patrizia 8 mia. kr. i danske ejendomme, og der er mere i vente, siger nordisk direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

penge_jens_dresling_polfoto_edited-1.jpg

Bech-Bruun råder investorer til forsigtighed med ejendomsfonde

Det kræver langt større grundighed, hvis man som investor investerer i ejendomsfonde i stedet for at investere direkte. En på overfladen passiv investering stiller store krav til fondsforvalteren, lyder det fra advokat med speciale i ejendomme og fonde.

EDW Marriott Copenhagen ATP Pensiondanmark Kalvebod Brygge.jpg

Red Cushman & Wakefield har fidus til hotelmarkedet

Hotelejendomme bliver i stigende grad et alternativ til andre typer investeringer, skriver erhvervsmægleren i ny markedsrapport. Specielt pensionskassernes stigende interesse for aktivklassen vidner om nye tider, lyder argumentet.

EDW Valby Maskinpark De Forenede Ejendomsselskaber.jpg

Udlandsdansker henter stadig større gevinster på Valby-ejendomme

Ejendomsselskab ejet af milliardær sælger igen nyopførte ejendomme — denne gang boliger til en værdi på over en kvart milliard. Det giver behov for at placere penge på et opadgående og ombejlet marked, men vi er i stand til at vente på de rigtige muligheder, siger bestyrelsesformand til EjendomsWatch.

EJW Raadhuspladsen 4 Standard Life Aberdeen.jpg

Finanskoncern sælger city-ejendom for over en halv milliard kr.

Alm. Brand sælger en af landets mest centralt beliggende erhvervsejendomme for 590 mio. kr. og indhøster dermed en trecifret milliongevinst. Køber er en udenlandsk fond, der fortsætter med dansk asset manager. En anden bejler til ejendommen fik angiveligt kolde fødder.