EjendomsWatch

Kolding-højhus lader vente på sig

Selvom byggestarten er udskudt i forhold til de oprindelige planer, så holder Bjert Invest fast i, at de vil bygge Kolding Sky. Projektudvikleren ønsker dog ikke at oplyse, hvor mange lejligheder, der er solgt i projektet.

Byggeriet af Kolding Sky går i gang "hurtigst muligt", lyder det fra Bjert Invest — bygherren bag det 19 etager høje boligprojekt. Det skriver Jydskevestkysten.

I foråret bad Bjert Invest om, at Kolding Kommune ændrede lokalplanen, så man kunne sløjfe kravet om at bygge en parkeringskælder på tre etager op ad Kolding Sku. Sagen endte i byrådet, hvor et flertal besluttede at ændre lokalplanen, så Bjert Invest i stedet kan anlægge 56 parkeringspladser i terræn. Dermed burde det samlede projekt bliver nemmere at realisere.

"Vi har gang i nogle gode ting. Vi mener, det er et godt projekt og arbejder fokuseret med at realisere Kolding Sky. Det bliver også understreget af, at vi har forespurgt kommunen om en ny lokalplan, og den er vi selvfølgelig glade for er kommet på plads. Projektet går stille og roligt frem, men et projekt af den størrelse bliver heller ikke færdigt hen over natten. Vi tror på det," siger Martin Jensen, adm. direktør i Bjert Invest, til Jydskevestkysten.

Antallet af solgte ejerlejligheder i projektet er afgørende for, hvornår Bjert Invest tør gå i gang med Kolding Sky. Martin Jensen vil dog ikke svare Jydskevestkysten på, hvor langt man er nået i den proces.

Investor bag Kolding Sky hiver i nødbremsen

Ejendomsinvestor spotter nye forretningsmuligheder med 220 km i timen

Pensionskasse sælger tidligere universitetsejendom på 10.000 kvadratmeter

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Projektudvikling

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier