EjendomsWatch

Dades udvider butikscenter med 6000 kvm

Farum Bytorv skal have flere butikker, og også 80-100 nye boliger indgår i projektet, som Furesø Kommunes borgmester glæder sig over.

Ejendomsinvesteringsselskabet Dades, der blandt andet ejer 12 butikscentre rundt i Danmark, igangsætter nu en udvidelse af Farum Bytorv med 6000 kvm.

"Udviklingsprojektet i Farum med fokus på både butikker og boliger ligger godt i tråd med Dades' investeringsstrategi, hvor vi bl.a. har fokus på behovet for attraktive familieboliger i Hovedstadsområdet. For mig at se er timingen helt rigtig. I Furesø Kommune er der efterspørgsel efter et større udvalg af udvalgsvarer og spisesteder samt behov for velbeliggende boliger. Jeg glæder mig til det videre udviklingsarbejde" siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades, i en pressemeddelelse.

Hos Furesø Kommune er man klar til at frasælge det nødvendige areal og rette lokalplanen til, så projektet bliver muligt at gennemføre. Dades' projekt skal ud over etableringen af butikker, spisesteder og boliger skabe attraktive byrum og gøre det let for såvel bilister, cyklister som gående at komme til og fra Farum Bytorv, fremgår det.

"Alt i alt vil en realisering af projektet betyde mere byliv, bedre indkøbsmuligheder, attraktive boliger og flere arbejdspladser. Det kan jeg kun være tilfreds med," siger borgmester Ole Bondo Christensen (S), i meddelelsen.

Dades-topchef: Træerne gror ikke ind i himlen

Dades vinker farvel til røde tal og jagter nye investeringer

1-0 til Dades i vestjysk kamp om detailkunder

 

Dades-topchef: "Vemodigt at sælge Datea"

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Projektudvikling

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier