EjendomsWatch

Schaumann har fået gang i udskældt milliardprojekt i Vejle

Projektudvikler Jens Schaumann har fået vigtige lejekontrakter på plads, der kan realisere det omdiskuterede Gammelhavn-projekt i Vejle, skriver Børsen.

Et omdiskuteret byggeprojekt i Vejle, der har mødt lokal modstand og frygt for udsultning af bymidtens butikshandel, er kommet vigtige skridt nærmere at kunne realiseres på byens gamle posthus- og godsbaneareal, skriver Børsen.

Det er lykkedes selskabet bag, NPV, at indgå kontrakter med elektronikkæden Power, en landsdækkende supermarkedskæde, fastfoodkæden Max, mens man desuden forhandler med tøjkæden Zara samt Magasin, der længe har været på radaren uden at en aftale er kommet i stand.

"Nu har vi fået hul på udlejningen for alvor," siger NPV-direktør Jens Schaumann til Børsen.

Han forventer, at byggeriet til omkring 1,8 mia. kr. går i gang i 2018, når 70-80 pct. af de 96.500 kvm areal er udlejet, fremgår det.

Hvem, der skal købe det færdigudviklede projekt, ligger ikke klart, men NPV-chefen oplyser til avisen, at "flere potentielle kapitalpartnere har vist interesse."

Arealet skal udover butikker til pladskrævende formål også rumme kontorer, boliger, restauranter, parkering samt en offentlig park på 10.000 kvm.

Butiksprojekt i Vejle i modvind - borgmester holder fast

Stormomsust Schaumann-projekt til 1 mia. kr. blæser videre

Internationalt strandhotel på vej nord for København

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Projektudvikling

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier