EjendomsWatch

Højt byggeri på vej til Billund

Udvalg nikker ja til nyt højhusbyggeri centralt i byen. Projektudviklers planer rummer både boliger og erhverv.

Meget tyder på, at projektudvikler Claus Junge får grønt lys til et nyt byggeri i Hovedgaden i Billund. Det skriver Jydskevestkysten.

Politikerne i Billund Kommunes teknik- og miljøudvalg har godkendt den nye lokalplan, der skal give mulighed for et nyt byggeri i op til fem etager i området mellem Hovedgaden, Ole Kirks Vej og Granvej.

Claus Junge vil gerne vente med at fortælle nærmere om sine konkrete planer for området, til lokalplanen er endeligt vedtaget i byrådet, men i forbindelse med igangsættelsen af lokalplanen for knap et år siden sagde han til Jydskevestkysten, at han arbejdede på en kombination af butik eller erhverv i stueplan og boliger på etagerne ovenover.

Lego-pengetanks samarbejde med boligforening får grønt lys

Investor opgiver plan om salg af ejendomme for 700 mio. kr.

Ejendomsinvestor spotter nye forretningsmuligheder med 220 km i timen

Forsiden lige nu

Niam-topchef: Vi ser muligheder i provinsen som andre investorer overser

Svenske Niam gjorde sig i år bemærket ved at overtage fynske HD Ejendomme med en portefølje på over fire mia. kr. EjendomsWatch har mødt topchefen, der ser Danmark som favoritland, og som fortæller, hvad det kræver at investere i provinsen. Samtidig mener han, at investorer som Blackstone har mangler og forudser et marked i forandring.

Seneste Projektudvikling

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier