En del af
ANNONCE

Arkil vil have del i markedet for nybyggeri

Målet med ny afdeling hos entreprenørkoncernen er indtjening fra første dag og en afdeling på 50-60 ansatte i slutningen af 2018.

EJW Arkil gravemaskine entreprenoer.jpg
Foto: PR

Den børsnoterede anlægsentreprenør Arkil oplever vækst inden for nybyggeri, de såkaldte råhusentrepriser. Entreprenørkoncernen opretter derfor en ny afdeling dedikeret til forretningsområdet, skriver Licitationen.

"Mens vi i Arkil tidligere primært har beskæftiget os med traditionelt anlægsarbejde under jorden, så går vi nu, lidt populært sagt, i luften. Råhuse er et område, som vi ser rigtig gode muligheder i," siger Erik Berg Madsen, divisionsdirektør for bro og beton hos Arkil, til Licitationen.

Arkil kommer med den nye afdeling til at jagte opgaver inden for anlægskonstruktioner og råhuse mere målrettet fremover. Arkil har hidtil udført råhusentrepriser som en mindre del i tilknytningen til øvrige aktiviteter. I den nye omstrukturering og udvidelse af organisationen bliver betonkonstruktioner et væsentligt satsningsområde i forretningen.

Den nye afdeling får kontor i Randers og har en målsætning om 50-60 medarbejdere ved udgangen af 2018, hvoraf en stor del findes i organisationen, mens der også skal mandes op i et omfang, som Arkil ikke ønsker at melde ud. Ifølge Erik Berg Madsen er planen, at den nye satsning "skal tjene penge fra dag ét".

Byggeprojekter forsinkes af ventetid på betonelementer

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch gratis
Mest læste Projektudvikling
Forsiden lige nu

Heimstaden efter milliardhandel: Vi er en pålidelig køber

EDW Magnus Nordholm Heimstaden.jpg

Over 1500 boligejendomme uden for København er svenske Heimstadens seneste offensiv i Danmark. Direktør uddyber over for EjendomsWatch milliardhandlen, som er indgået med amerikansk kapitalforvalter, der har dansk partner ombord. Salgsprovenuet forventes geninvesteret.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EDW Københavns Ejendomme Alectia København Skyline.jpg

To ejendomshandler i milliardklassen — og interviews med folkene omkring — var blandt tilbuddene til abonnenter på EjendomsWatch i den forløbne uge, hvor Danmark uden for København for alvor oplevede en øget investorinteresse. Og så bøjede politikerne i København sig for folkestemningen omkring boliger i Ørestad.

By & Havn venter tilbagegang i resultatet i år

Kramer.jpg

By & Havn med Jens Kramer Mikkelsen i spidsen venter et 2017-resultat langt under 2016, viser halvårsregnskabet. Finansieringen af en kommende tunnel ved Københavns Nordhavn sætter sine spor i tallene.