En del af
ANNONCE

Lokale investorer skal bygge 120 zigzag-boliger i Aarhus

Projekt med 120 boliger og erhverv er på tegnebrættet i landets næststørste by. Hos vinderen af projektet glæder man sig over at skulle bidrage til en spændende udvikling.

EJW billedevisualisering.jpg
Foto: PR-illustration

Det bliver de lokale Aarhus-investorer Mads Høgh, Allan Rousing og Jan Haugaard Sørensen, der får mulighed for at opføre 120 boliger samt erhverv på grunden mellem kulturhuset Godsbanen og Scandinavian Center Aarhus.

Ifølge en pressemeddelelse fra Aarhus Kommune kommer bygningen på seks etager til at bestå af to-, tre-, og fireværelses lejligheder med tagterrasse.

"Vi har forsøgt at skabe et projekt, der spiller ind i den vision, der er for Godsbanearealerne som et område, der skal summe af liv. Og vi glæder os til at få lov til at bidrage til den spændende udvikling, der kendetegner området netop nu," siger Mads Høgh, medejer af firmaet Høgh & Rousing, i meddelelsen.

Arkitektfirmaet E+N Arkitektur har tegnet vinderprojektet, fremgår det.

Stadsarkitekt: De næste 10 år tilhører Aarhus

Boligkøen vokser i Aarhus

 

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch gratis
Mest læste Projektudvikling
Forsiden lige nu

Heimstaden efter milliardhandel: Vi er en pålidelig køber

EDW Magnus Nordholm Heimstaden.jpg

Over 1500 boligejendomme uden for København er svenske Heimstadens seneste offensiv i Danmark. Direktør uddyber over for EjendomsWatch milliardhandlen, som er indgået med amerikansk kapitalforvalter, der har dansk partner ombord. Salgsprovenuet forventes geninvesteret.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EDW Københavns Ejendomme Alectia København Skyline.jpg

To ejendomshandler i milliardklassen — og interviews med folkene omkring — var blandt tilbuddene til abonnenter på EjendomsWatch i den forløbne uge, hvor Danmark uden for København for alvor oplevede en øget investorinteresse. Og så bøjede politikerne i København sig for folkestemningen omkring boliger i Ørestad.

By & Havn venter tilbagegang i resultatet i år

Kramer.jpg

By & Havn med Jens Kramer Mikkelsen i spidsen venter et 2017-resultat langt under 2016, viser halvårsregnskabet. Finansieringen af en kommende tunnel ved Københavns Nordhavn sætter sine spor i tallene.