EjendomsWatch

Boligområde i Næstved gør klar til at ekspandere

Byrådet godkender plan for nye boligejendomme i Sct Jørgens Park. Projektets omfang er dog stadig til debat.

Det er i det ubebyggede sydlige hjørne af Sct Jørgens Park i Næstved, at ejerne vil opføre boligejendomme i op til seks etager.

Politikerne i Næstveds byråd siger ja til nybyggeri i Sct Jørgens Park, skriver Sjællandske. Antallet af etager ligger imidlertid ikke fast og kan ende med alt fra fire til seks etager.

Det siger formanden for byrådets Plan- og Ejendomsudvalg, Daniel Lillerøi (S). Udvalget har på sit sidste møde truffet en principbeslutning om, at der kan bygges i højden på en stor grund, som ligger på hjørnet af Østre Ringvej og Vordingborgvej. Grunden støder direkte op til det store bolig- og forretningskompleks Sct. Jørgens Park.

"Boligerne vil få en attraktiv placering og med en god udsigt," siger Daniel Lillerøi til Sjællandske.

Sct Jørgens Park omfatter i dag 820 boliger og et butikscenter med omkring 30 butikker. Området er opført i etaper fra 1964 til 1979 og er mestendels ejet af familien Hartmann med Søren Hartmann i spidsen.

Et par nedlagte daginstitutioner skal rives ned og erstattes af etageboliger. På den ledige grund er det tanken at opføre to højhuse med samlet omkring 32 boliger og parkeringskælder. Desuden skal et lokalt butikscenter renoveres. Den endelige lokalplan ventes at falde endeligt på plads i begyndelsen af 2018.

Dansk Supermarked sætter sjællandsk butikscenter til salg

Krakket byggematador får comeback i sin søns firma

Familiefond investerer i boliger til hr. og fru Danmark

Forsiden lige nu

Niam-topchef: Vi ser muligheder i provinsen som andre investorer overser

Svenske Niam gjorde sig i år bemærket ved at overtage fynske HD Ejendomme med en portefølje på over fire mia. kr. EjendomsWatch har mødt topchefen, der ser Danmark som favoritland, og som fortæller, hvad det kræver at investere i provinsen. Samtidig mener han, at investorer som Blackstone har mangler og forudser et marked i forandring.

Seneste Projektudvikling

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier