En del af
ANNONCE

Faldefærdig fabrik i Slagelse bliver til boliger

Politikere giver ja til nybyggeri på fabriksgrund. Ejeren er en nordjysk projektudvikler, der gennem længere tid har ligget i konflikt med kommunen om at rive ejendommene ned.

EJW Løvegade 67 Slagelse.jpg
Foto: Google Street View

Den jyske ejer af Sericol-grunden på Løvegade 67 i Slagelse har fået tilladelse til at opføre boliger på matriklen, skriver Sjællandske. Politikere har meddelt dispensation fra dele af lokalplanen, og det er på tide, mener næstformand Knud Vincents (V), erhvervs-, plan-og miljøudvalget.

"Det er en stor dag. Jeg er glad for, at det er et enigt udvalg, som har sagt ja til byggeriet. Det betyder, at vi slipper af med en øjebæ, som har skæmmet Løvegade i mange år, og vi får bygget en række attraktive boliger, som er med til at løfte Løvegade og hele Slagelse," siger han til Sjællandske.

Ejendommene er i dag ejet af Løvegade ApS, som ledes af erhvervsmanden og projektudvikleren Troels Christian Vejby fra Frederikshavn. Selskabet er ejet af ham og en række familiemedlemmer.

Det er planen at få opført 15 lejligheder, 26 rækkehuse og 20 studieboliger. Ejeren af de faldefærdige bygninger kan tidligst begynde byggeriet, når nedrivningen af bygningerne har stået på.Kravet fra Slagelse Kommune er, at grunden er rømmet senest til foråret. Det skal ejeren sørge og betale for.

Omstridt ejendomsinvestor skal rive ned i Slagelse

Familiefond investerer i boliger til hr. og fru Danmark

Ombejlet husholdningsskole på Sjælland venter på Folketinget

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch gratis
Mest læste Projektudvikling
Forsiden lige nu

Heimstaden efter milliardhandel: Vi er en pålidelig køber

EDW Magnus Nordholm Heimstaden.jpg

Over 1500 boligejendomme uden for København er svenske Heimstadens seneste offensiv i Danmark. Direktør uddyber over for EjendomsWatch milliardhandlen, som er indgået med amerikansk kapitalforvalter, der har dansk partner ombord. Salgsprovenuet forventes geninvesteret.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EDW Københavns Ejendomme Alectia København Skyline.jpg

To ejendomshandler i milliardklassen — og interviews med folkene omkring — var blandt tilbuddene til abonnenter på EjendomsWatch i den forløbne uge, hvor Danmark uden for København for alvor oplevede en øget investorinteresse. Og så bøjede politikerne i København sig for folkestemningen omkring boliger i Ørestad.

By & Havn venter tilbagegang i resultatet i år

Kramer.jpg

By & Havn med Jens Kramer Mikkelsen i spidsen venter et 2017-resultat langt under 2016, viser halvårsregnskabet. Finansieringen af en kommende tunnel ved Københavns Nordhavn sætter sine spor i tallene.