EjendomsWatch

Flyvende start for nyt bykvarter i Nordsjælland

Freja Ejendomme melder om næsten alt udsolgt i ny bydel på den tidligere Flyvestation Værløse. Bonava er blandt køberne af byggeretter.

Bonavas første projekt på den tidligere Flyvestation Værløse, Filmhusene, kommer til at bestå af rækkehuse.

Sydlejren på den nedlagte Flyvestation Værløse i Nordsjælland er kommet et stort tættere på at blive et nyt bolig- og erhvervsområde. Stort set alle byggeretter er solgt, og arbejdet med at bygge boliger er gået i gang.

Det skriver statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, der de seneste fire år har arbejdet på at udvikle området til en ny bydel, i en pressemeddelelse.

"Vi har været begunstigede af en mangfoldig og engageret gruppe af investorer, som hver især har drømme og ambitioner for området. Filmstationen har købt den primære del af erhvervsområdet, Bonava har investeret i 3 byggefelter på i alt 18.000 kvm og Bofællesskabet Mageløse har sat sig på 5000 kvm, og yderligere et bofællesskab er på vej. Derudover har vi solgt en byggemulighed på 10.000 kvm til Reka Group," siger Carsten Rasmussen, udviklingsdirektør hos Freja Ejendomme, i meddelelsen.

Bonavas første projekt i området, Filmhusene, kommer til at bestå af rækkehuse.

"Flyvestationen har en helt enestående historie og ligger samtidig naturskønt i Værløse. Den rummer muligheder for at udvikle netop den type af hyggelige nabolag som Bonava er bedst til. Her kan vi skabe funktionelle og bæredygtige hjem for mange familier," siger Torben Modvig, adm. direktør hos Bonava, i meddelelsen.

Bonava bygger første boliger på nedlagt flyvestation

Bonava sætter 100 boliger til salg på gammel flyvestation

166 boliger på vej på gammel flyvestation

Forsiden lige nu

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

Pensionsselskabet er på vej til at indfri sit mål om en boligportefølje på fire mia. kr. Over for EjendomsWatch sætter PFA-direktør nu et nyt mål og løfter samtidig sløret for de provinsbyer, PFA vil foretage de næste boliginvesteringer, hvoraf de første er lige på trapperne.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer nedenfor en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor især Aarhus, men også Odense tiltrak sig opmærksomhed, og hvor splittelsen i den almene boligkæmpe Lejerbo nåede nye højder.

"Afgørende for succes er nem adgang til internationale kunder"

JULESERIE: Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Jeppe Schønfeld, adm. direktør hos erhvervsmægleren Colliers International Danmark.

Seneste Projektudvikling

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier