En del af
ANNONCE

Nyborg får nye ungdomsboliger med 3D-printet byggeri

En Odense-baseret projektudvikler bygger 54 nye ungdomsboliger på en gammel gård i Nyborg, hvor fællesbygning skal være landets første 3D-printede ejendom. Projektet er allerede sat til salg for investorer.

Fortus 3D print.jpg
Her ses et eksempel på 3D-print i et mindre format end et vaskehus på 40 kvm. | Foto: PR/Fortus 3D

Projektudvikleren Scankon bygger sammen med entreprenøren Bo-Care 54 nye ungdomsboliger i fynske Nyborg, skriver Fyens Stiftstidende.

"Vi finder det her projekt interessant at investere i, fordi det kobler sig tæt til campus-dannelsen omkring Nyborg Gymnasium. Ungdomsboligerne kommer til at ligge ikke kun tæt på campus, men også nær banegården," Nikolai Røjkjær, adm. direktør i Scankon, til avisen.

Når byggeriet står færdigt, er det ifølge Nikolai Røjkjær meningen, at ungdomsboligerne skal afhændes. Han melder om kontakt til flere mulige købere.

Vaskerummet er ikke altid det mest opsigtsvækkende ved en ny ejendom, men i dette byggeri gøres der brug af hollandsk teknologi til at producere Danmarks første 3D-printede bygning, fremgår det. Processen foregår ved at lave enkelte elementer i Holland og derefter køre dem til Nyborg. Det giver, ifølge avisen, et vaskerum på 40 kvm til en pris på ca. 750.000 kr.

Grib de digitale muligheder i bygge- og ejendomsbranchen

Dansk virksomhed skal promovere teknologi på årets Mipim-messe

3D-målinger giver markante besparelser hos KAB

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch gratis
Mest læste Projektudvikling

MT Højgaard færdiggør stort svensk projekt

EDW MT Højgaard Skanska Södra Marieholmsbron.jpg

Omfattende opgave med flere broer er afleveret til den svenske stat. Projektet er udviklet i samarbejde med en endnu større entreprenørkoncern, og de to parter har mere på vej i Sveriges næststørste by.

Topchefen fra Sjælsø er klar til nye sats efter konkurs

EDW Flemming Joseph Jensen Sjælsø.jpg

Flemming Joseph Jensen knoklede videre som øverste chef, da Sjælsø Gruppen gik konkurs. Navnet blev i stedet Sjælsø Management, som kun har haft øjnene på Københavnsområdet. Nu er tiden inde til at udvide geografisk og dreje fokus en smule. Blandt andet vil Sjælsø Management satse på boliger til ældre.

Forsiden lige nu

MT Højgaard færdiggør stort svensk projekt

EDW MT Højgaard Skanska Södra Marieholmsbron.jpg

Omfattende opgave med flere broer er afleveret til den svenske stat. Projektet er udviklet i samarbejde med en endnu større entreprenørkoncern, og de to parter har mere på vej i Sveriges næststørste by.

Stort boligprojekt tæt på lystbådehavn er sat til salg

EDW Hoffmann Kolding.jpg

Byggegrund i Kolding med mulighed for at bygge 140 lejligheder i op til 15 etager er kommet på markedet, der frøs efter finanskrisen. Nu håber ejerne, at de i andet halvår af 2017 kan finde en køber, som kan løfte det store projekt.

Pensionsmilliarder skaber 18.000 nye job i byggeriet

EDW Byggeplads Murer 3.jpg

Milliardinvesteringerne fra pensionskasserne har været med til at sikre beskæftigelse til tusindvis af bygningsarbejdere. De institutionelle investorer investeringer i ejendomme er kommet tættere på murerskeen, siger professor.