EjendomsWatch

Østjysk rådhus med byggeret sættes til salg

Anden etape af salget af det tidligere rådhus i Skanderborg er gået i gang. Projektkøbet rummer muligheder for både bolig og erhverv.

Det tidligere rådhus i Adelgade i Skanderborg skal sælges, skriver Århus Stiftstidende. Første etape af salget blev udbudt 1. maj, og nu går anden etape så i gang.

Den del af byggeriet, der har fået adressen Adelgade 36, blev udbudt 7. juli, og mindsteprisen for bygningerne er 6,5 mio. kr. Der er lavet en lokalplan for området, og i den står, at der må bygges boliger og let erhverv i bygningerne.

Deadline for bud på Adelgade 36 er den 8. september. Bud på begge etaper af salget bliver behandlet af byrådet 4. oktober.

Nordsjællandsk rådhus bliver til boliger

Pensionskasse vil omdanne rådhus til butikscenter

Lokal erhvervsmand udbygger porteføljen med nedlagt rådhus

Forsiden lige nu

Pensionskasser står klar med milliarder til infrastruktur

De danske pensionsselskaber har store planer for investeringer i infrastrukturprojekter, hvor milliarderne sidder løst, hvis det rigtige projekt skulle dukke op. Men midlerne i de forskellige pensionskasser er forskellige, viser en rundspørge, som FinansWatch og EnergiWatch har foretaget blandt nogle af de største pengetanke i pensionsbranchen.

Sadolin & Albæk: Risikoen for en ejendomsboble er ikke-eksisterende

Udviklingen på ejendomsmarkedet har mange ligheder med tiden før finanskrisen — alligevel er der på afgørende vis forskel, siger Sadolin & Albæks adm. direktør. Den fortsatte optimisme på markedet fører til mere spekulativt byggeri, påpeges det hos konkurrenten CBRE.

Her er borgmestrene på plads

Hvem bliver borgmester de næste fire år? Det spørgsmål er allerede besvaret i en lang række kommuner efter tirsdagens kommunal- og regionsrådsvalg.

Seneste Projektudvikling

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier