EjendomsWatch

Fynsk uddannelsesinstitution i vækst efterlyser ungdomsboliger

Internationalt gymnasium i Nyborg har vokseværk og oplever stor efterspørgsel fra ind- og udland. Det øger behovet for boliger til eleverne, siger rektor.

54 nye ungdomsboliger er på vej tæt ved Nyborg Gymnasium, der går også under navnet Campus Nyborg, skriver Fyens Stiftstidende. Det internationalt klingende navn skyldes, at gymnasiets kostskoleafdeling oplever stor efterspørgsel fra udlandet, og det giver behov for ekstra boliger i den østfynske by.

"De nye ungdomsboliger understreger blot, at Nyborg bliver endnu mere attraktiv for unge, og vi har et ungemiljø, som folk i hele landet, ja, også ude i verden, taler om. Vi har søgning til skolen fra 30 nationaliteter. Fra det nye skoleår er her 1200 elever og 7 uddannelsesretninger, sagde Henrik Vestergaard Stokholm, rektor på Nyborg Gymnasium, til Fyens Stiftstidende.

De nye boliger er ikke øremærkede gymnasiets elever, så Henrik Vestergaard Stokholm understreger, at der er behov for flere ungdomsboliger i Nyborg for at følge med efterspørgslen. Nyborg Gymnasium har efter en udbygning 123 kollegieværelser tilknyttet kostskoleafdelingen.

På en nabogrund nord for skolen byggede Andelsboligforeningen Holmegården for et par år siden 40 ungdomsboliger. Det hele er i brug og skal nu suppleres af de 54 boliger, der skal stå klar næste år.

Ejendomsgrossist vil sælge rester af fynsk liebhaveri for knap 90 mio. kr.

Niam køber lejlighedsportefølje på Nyborg Havn

Pensionskasse bygger 64 boliger i færgeleje

Forsiden lige nu

Pensionskasser står klar med milliarder til infrastruktur

De danske pensionsselskaber har store planer for investeringer i infrastrukturprojekter, hvor milliarderne sidder løst, hvis det rigtige projekt skulle dukke op. Men midlerne i de forskellige pensionskasser er forskellige, viser en rundspørge, som FinansWatch og EnergiWatch har foretaget blandt nogle af de største pengetanke i pensionsbranchen.

Sadolin & Albæk: Risikoen for en ejendomsboble er ikke-eksisterende

Udviklingen på ejendomsmarkedet har mange ligheder med tiden før finanskrisen — alligevel er der på afgørende vis forskel, siger Sadolin & Albæks adm. direktør. Den fortsatte optimisme på markedet fører til mere spekulativt byggeri, påpeges det hos konkurrenten CBRE.

Her er borgmestrene på plads

Hvem bliver borgmester de næste fire år? Det spørgsmål er allerede besvaret i en lang række kommuner efter tirsdagens kommunal- og regionsrådsvalg.

Seneste Projektudvikling

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier