En del af
ANNONCE

Fynsk uddannelsesinstitution i vækst efterlyser ungdomsboliger

Internationalt gymnasium i Nyborg har vokseværk og oplever stor efterspørgsel fra ind- og udland. Det øger behovet for boliger til eleverne, siger rektor.

EDW Forældrekøb Studiebolig Lejlighed.jpg
Foto: /ritzau/Mik Eskestad

54 nye ungdomsboliger er på vej tæt ved Nyborg Gymnasium, der går også under navnet Campus Nyborg, skriver Fyens Stiftstidende. Det internationalt klingende navn skyldes, at gymnasiets kostskoleafdeling oplever stor efterspørgsel fra udlandet, og det giver behov for ekstra boliger i den østfynske by.

"De nye ungdomsboliger understreger blot, at Nyborg bliver endnu mere attraktiv for unge, og vi har et ungemiljø, som folk i hele landet, ja, også ude i verden, taler om. Vi har søgning til skolen fra 30 nationaliteter. Fra det nye skoleår er her 1200 elever og 7 uddannelsesretninger, sagde Henrik Vestergaard Stokholm, rektor på Nyborg Gymnasium, til Fyens Stiftstidende.

De nye boliger er ikke øremærkede gymnasiets elever, så Henrik Vestergaard Stokholm understreger, at der er behov for flere ungdomsboliger i Nyborg for at følge med efterspørgslen. Nyborg Gymnasium har efter en udbygning 123 kollegieværelser tilknyttet kostskoleafdelingen.

På en nabogrund nord for skolen byggede Andelsboligforeningen Holmegården for et par år siden 40 ungdomsboliger. Det hele er i brug og skal nu suppleres af de 54 boliger, der skal stå klar næste år.

Ejendomsgrossist vil sælge rester af fynsk liebhaveri for knap 90 mio. kr.

Niam køber lejlighedsportefølje på Nyborg Havn

Pensionskasse bygger 64 boliger i færgeleje

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch gratis
Mest læste Projektudvikling

MT Højgaard færdiggør stort svensk projekt

EDW MT Højgaard Skanska Södra Marieholmsbron.jpg

Omfattende opgave med flere broer er afleveret til den svenske stat. Projektet er udviklet i samarbejde med en endnu større entreprenørkoncern, og de to parter har mere på vej i Sveriges næststørste by.

Topchefen fra Sjælsø er klar til nye sats efter konkurs

EDW Flemming Joseph Jensen Sjælsø.jpg

Flemming Joseph Jensen knoklede videre som øverste chef, da Sjælsø Gruppen gik konkurs. Navnet blev i stedet Sjælsø Management, som kun har haft øjnene på Københavnsområdet. Nu er tiden inde til at udvide geografisk og dreje fokus en smule. Blandt andet vil Sjælsø Management satse på boliger til ældre.

Forsiden lige nu

MT Højgaard færdiggør stort svensk projekt

EDW MT Højgaard Skanska Södra Marieholmsbron.jpg

Omfattende opgave med flere broer er afleveret til den svenske stat. Projektet er udviklet i samarbejde med en endnu større entreprenørkoncern, og de to parter har mere på vej i Sveriges næststørste by.

Stort boligprojekt tæt på lystbådehavn er sat til salg

EDW Hoffmann Kolding.jpg

Byggegrund i Kolding med mulighed for at bygge 140 lejligheder i op til 15 etager er kommet på markedet, der frøs efter finanskrisen. Nu håber ejerne, at de i andet halvår af 2017 kan finde en køber, som kan løfte det store projekt.

Pensionsmilliarder skaber 18.000 nye job i byggeriet

EDW Byggeplads Murer 3.jpg

Milliardinvesteringerne fra pensionskasserne har været med til at sikre beskæftigelse til tusindvis af bygningsarbejdere. De institutionelle investorer investeringer i ejendomme er kommet tættere på murerskeen, siger professor.