En del af
ANNONCE

Freja Ejendomme rykker rundt i toppen

Statens ejendomsselskab spreder ledelsen ud på flere hænder og gør samtidig klar til at udvide organisationen. Målet er at få flere ejendomme til salg, lyder det fra topchef.

EDW Karen Mosbech Freja Ejendomme.jpg
Karen Mosbech, adm. direktør i Freja Ejendomme. | Foto: Valdemar Jørgensen/Polfoto

Freja Ejendomme rusker op i ledelsen og rykker to medarbejdere op på chefstillinger, skriver statens ejendomsselskab i en pressemeddelelse. Det er projektleder Lisbeth Nørskov Poulsen og erhvervsmægler Per Kondrup, som udnævnes til henholdsvis udviklingschef og salgschef fra den 1. juni.

Dermed fordeles chefrollerne nu anderledes, hvor adm. direktør Karen Mosbech og direktør Carsten Rasmussen får tid til at fokusere på udviklingen hos Freja Ejendomme. Her ligger der et stort arbejde med at sikre en større tilgang af ejendomme fra blandt andet kommunerne og statslige selskaber.

"Hvis du skal have et velfungerende udviklingshus med de bedste medarbejdere, skal du have en ret stor portefølje for hver udviklingssag har peaks og døde perioder. Derfor skal hver enkelte projektleder arbejde med adskillige sager ad gangen for at få det optimale flow i arbejdet. Det kræver en portefølje af en vis størrelse," siger Karen Mosbech i meddelelsen.

Udnævnelserne sker godt en måned efter, at Aberdeen Asset Management meldte ud, at de henter Freja Ejendommes hidtidige salgsdirektør, Jes Rovsing, fra 1. juli.

Aberdeen gafler salgsdirektør hos Freja Ejendomme

I forbindelse med ændringen af organisationen vil Freja Ejendomme udvide medarbejderstaben med to nye erhvervsmæglere og en cand. merc med speciale i forretningsudvikling. Stillingerne er slået op, lyder det fra den nye salgschef, Per Kondrup.

"Det er virkelig skønt, at vi mander op på salgssiden. Det gør det muligt at give hver mægler sin egen portefølje. Det udmønter sig forhåbentlig i et mere effektivt arbejdsflow og en kortere liggeperiode på den enkelte ejendom. Vi er på udkig efter personer, der har erfaring med salg af erhvervsejendomme og synes, det er spændende at sælge markante historiske ejendomme med de udfordringer, det giver," siger han i meddelelsen.

Freja Ejendomme mere end fordobler resultatet

Freja ansætter chefjurist fra Datea

Tidligere ejer sår tvivl om statslig milliongevinst på gammelt hospital