EjendomsWatch

Mogens de Linde vil omdanne militærstation til rækkehuse

Byggeselskabet Mogens de Linde vil bygge rækkehuse og erhverv på en gammel militærgrund i København. Der skal bygges i området, som tæller 34.500 kvm, hvor en del er bolig og en del er erhverv.

På Arsenaløen i København holder gamle militære bygninger til, men byggeselskabet Mogens de Linde vil omdanne en af disse til civile rækkehuse og erhvervsejendom. Det skriver Københavns Kommune i en pressemeddelelse vedrørende en lokalplansændring.

Det er området ved ejendommen Kuglegården, der i sin tid har været en del af Københavns marinestation, det drejer sig om. Her vil Mogens de Linde renovere og bygge nyt, så bliver i alt bliver 34.500 etagemeter, herunder skal en mindre del på 3000 kvm gå til detailhandel.

"I dag fremtræder Kuglegården som et aflukket område med hegn og bevogtning under hensyntagen til forsvarets anvendelse af ejendommen. Med salget af ejendommen og ønsker om udvikling af området er der store potentialer til at skabe et offentligt tilgængeligt område, og dermed skabe en større integration med det ’nye’ Holmen og den anvendelse, der er i dag," skriver kommunen om projektet.

Projektet tegnes i fællesskab af Gjøde & Povlsgaard Arkitekter, Elgaard Arkitekter og Kristine Jensens Tegnestue. Her skal Kristine Jensens Tegnestue stå for landskabet, der også tæller parkeringspladser til både bil og cykel.

De Linde løber med liebhaverejendom fra 1742

Kendt aarhusiansk ejendomsmatador gør klar til næste generation

Søn af kendt ejendomsinvestor bygger sit eget fra grunden

Forsiden lige nu

Niam-topchef: Vi ser muligheder i provinsen som andre investorer overser

Svenske Niam gjorde sig i år bemærket ved at overtage fynske HD Ejendomme med en portefølje på over fire mia. kr. EjendomsWatch har mødt topchefen, der ser Danmark som favoritland, og som fortæller, hvad det kræver at investere i provinsen. Samtidig mener han, at investorer som Blackstone har mangler og forudser et marked i forandring.

Seneste Projektudvikling

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier