EjendomsWatch

166 boliger på vej på gammel flyvestation

Furesø Byråd gav onsdag aften grønt lys til et boligprojekt i området Laanshøj, hvor der skal skabes 166 boliger og et fælleshus.

Byrådet i Furesø Kommune godkendte i denne uge en lokalplan, som giver mulighed for 161 nye boliger, indretning af fem nye lejligheder i en gammel gymnastiksal og et fælleshus. Det skriver kommunen i en pressemeddelse.

"Byrådet har vedtaget en lokalplan, der helt ned i detaljer specificerer den høje kvalitet og den respekt for naturen og det historiske miljø, som Laanshøj skal færdiggøres i," lyder det fra John Ingemann Allentoft (K), formand for Miljø,- Plan- og Teknikudvalget i kommunen.

Lokalplanen giver mulighed for et samlet boligareal i Laanshøj omkring den tidligere Flyvestation Værløse på 49.589 kvm, fremgår det.

Bonava sætter 100 boliger til salg på gammel flyvestation

Flyvestation et skridt nærmere at blive til boliger

Forsiden lige nu

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

Pensionsselskabet er på vej til at indfri sit mål om en boligportefølje på fire mia. kr. Over for EjendomsWatch sætter PFA-direktør nu et nyt mål og løfter samtidig sløret for de provinsbyer, PFA vil foretage de næste boliginvesteringer, hvoraf de første er lige på trapperne.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer nedenfor en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor især Aarhus, men også Odense tiltrak sig opmærksomhed, og hvor splittelsen i den almene boligkæmpe Lejerbo nåede nye højder.

"Afgørende for succes er nem adgang til internationale kunder"

JULESERIE: Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Jeppe Schønfeld, adm. direktør hos erhvervsmægleren Colliers International Danmark.

Seneste Projektudvikling

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier