EjendomsWatch

Grønt lys til 80 nye boliger i Viborg trods protester

Der er givet tilladelse til opførelsen af 80 nye lejligheder i Viborg trods flere været protester mod byggeriets størrelse.

Et nyt projekt med 80 nye lejligheder er undervejs i Viborg.

Et nyt byggeri i Viborg ved navn Aslanihaven med 80 nye lejligheder har fået grønt lys af Viborg Kommune, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Det er kommunens økonomiudvalg, der på det seneste møde vedtog lokalplanen for projektet, selvom både en grundejerforening og adskillige husejere i området havde protesteret over det 11 meter høje byggeri, der i deres øjne er for stort.

Aslanihaven skal bygges på en grund på Morvillevej i Viborg, som tidligere husede Post Danmark og før det Aslanifabrikken, som fremstillede undertøj til kvinder. Det er det Viborg-baserede Philipsen Gruppen, der står bag projektet, som desuden får 154 parkeringspladser i kælderen.

Philipsen Gruppen er ejet af direktør Ole Philipsen gennem holdingselskabet Parker & Warren Holding Aps.

Moderne arkitektur skal præge ny bydel i Viborg

Op mod 400 nye boliger på tegnebrættet ved Viborg

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Seneste Projektudvikling

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier