EjendomsWatch

Opbakning til nyt butiksområde i Hillerød

Politikkerne i Hillerød Kommune bakker op om et nyt centerområde med butikker i byen, men opførslen kræver, at planloven bliver lavet om.

Hvis planloven bliver lavet om, er Hillerød klar til at etablere et 50.000 m2 nyt centerområde med butikker på over 2000 m2 i udkanten af byen.

Både Socialdemokratiet og Venstre bakker op om ideen med boksbutikker, der skal få Hillerød-borgerne til at blive i byen og handle lokalt samtidig med, at man trækker handlende fra andre byer til, skriver Frederiksborg Amts Avis.

"Vi skal planlægge for ny handel men også for den eksisterende handel. Vi har i Socialdemokratiet altid arbejdet for, at vi kan planlægge for store butikker for at holde noget af handelen hjemme," siger viceborgmester i Hillerød, Kirsten Jensen (S).

Også handelslivet bakker op om planerne:

"Et aflastningscenter, tror jeg, vil fungere fint til de rette, pladskrævende varer. Det fungerer godt at placere dem der, og de kan jo heller ikke ligge i bymidten," siger formand for Hillerød Cityforening, Michael Hartoft.

Han glæder sig samtidig over, at der er lagt op til dialog med handelen om planerne.

(Dette er en citathistorie fra Frederiksborg Amts Avis distribueret af Ritzau)

Hillerød presser lejepriserne

Nye ejere vil nedrive dele af sjællandske butikscentre

Forsiden lige nu

Kapitalfond indleder dansk offensiv – køber storcenter med 75 butikker

Verdens største kapitalforvalter, Blackrock, er tilbage på det danske ejendomsmarked med en trecifret millioninvestering. Den markerer startskuddet til en opkøbsoffensiv, der vil blive yderligere synlig de kommende måneder, siger nordisk direktør i et interview med EjendomsWatch. Dansk partner med branchefolk ombord har været rådgiver.

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Seneste Projektudvikling

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier