EjendomsWatch

Lejligheder med panoramaudsigt udsolgt før rejsegilde

Alle 130 lejligheder, der har været udbudt til salg i aarhusiansk højhus, er solgt, før gulvet er lagt.

Udsigten fra 17. etage i Ceres Panorama i Aarhus.

Torsdag er der rejsegilde for det spektakulære højhus Ceres Panorama i Ceres Byen. Nybolig Aarhus City kan nemlig syv måneder før indflytning melde totalt udsolgt. Det skriver JP Aarhus. Byggeriet af højhuset startede i sommeren 2013 og de første købsaftaler blev indgået i december 2014.

"Det første halve år, inden vi startede markedsføringen, solgte vi lejlighederne på ren forhåndsinteresse og netværk. Da vi gik i luften i sommeren 2014 med fuld markedsføring, havde vi solgt omkring halvdelen af lejlighederne," siger Louise Gad, mægler hos Nybolig Aarhus City, til JP Aarhus.

Ceres Panorama ligger i Ceres Byen, der har og er ved at undergå en større forvandling til en helt ny bydel. Det ligger på det gamle bryggeriområde mellem Botanisk Have og Den Gamle By på den ene side, og Brabrandstien og Aarhus Å på den anden. Ceres Panorama er med sine 20 etager det højeste byggeri i området.

Køberne er især par, hvis børn er flyttet hjemmefra, der vil væk fra forstæderne og ind til byen. Også unge par og studerende med pengestærke forældre har købt sig ind i bygningen. Det eneste segment, der ikke har vist den store interesse for byggeriet, er børnefamilierne. De 300 nye beboere kan flytte ind den 1. november 2016.

Aarhus går fra stor by til storby

Boligprojekt skærer i højden efter protester

Byggerier strider mod højhuspolitik i Aarhus

Forsiden lige nu

Niam-topchef: Vi ser muligheder i provinsen som andre investorer overser

Svenske Niam gjorde sig i år bemærket ved at overtage fynske HD Ejendomme med en portefølje på over fire mia. kr. EjendomsWatch har mødt topchefen, der ser Danmark som favoritland, og som fortæller, hvad det kræver at investere i provinsen. Samtidig mener han, at investorer som Blackstone har mangler og forudser et marked i forandring.

Seneste Projektudvikling

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier