EjendomsWatch

Ny Storstrømsbro udsat til 2024

Trods massive problemer med den nuværende Storstrømsbro, så vil en ny sandsynligvis ikke stå klar før 2024.

En ny Storstrømsbro skulle ifølge den oprindelige plan stå klar i 2021. Men den tidligere regering og de borgerlige partier valgte i forbindelse med finansloven for 2016 at udskyde åbningen til 2024. Den udskydelse blev stadfæstet af regeringen på et samråd om sagen i dag. Det skriver DR Sjælland.

Den gamle Storstrømsbro mellem Falster og Masnedø syd for Sjælland er så slidt, at det er farligt at sejle under den. Men ifølge transportminister Hans Christian Schmidt (V) giver det god mening at vente til 2024 i forbindelse med planerne om en Femern-forbindelse.

"Det, vi skulle i dag, var at forklare, hvorfor den tidligere regering havde udskudt broen, men det bakker jeg sådan set op om, for der er fornuft i den beslutning. Vi har eksperter, der holder øje med, hvor længe den nuværende bro kan holde og landanlægget i Tyskland er også senere færdigt, så det er en fornuftig beslutning at vente lidt, så det passer sammen," siger transportministeren til DR Sjælland.

Han afviser dog ikke, at byggeriet kan rykkes lidt frem, hvis det kan lade sig gøre. Her i foråret vil man fra politisk side finde ud af, hvordan man bedst kan håndtere investeringerne.

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Stort fynsk advokatfirma sprængt

Advokaterne i Fyns næststørste advokatfirma er blevet alvorligt uenige med hinanden. Derfor har en tredjedel af medarbejderne forladt firmaet og er gået over til konkurrent. Firmaet beholder fast ejendom som kerneforretning, siger bestyrelsesformand.

Seneste Projektudvikling

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier