ANNONCE

Christine Thorsen træder ind i MT Højgaard-bestyrelsen

Beslutningen blev truffet på selskabets ordinære generalforsamling.

Den ordinære generalforsamling i MT Højgaard har onsdag valgt Christine Thorsen som nyt medlem af bestyrelsen. Hun tager over efter Mats Jönsson, der har valgt at træde ud, skriver selskabet i en meddelelse.

Christine Thorsen var indstillet af MT Højgaard-koncernens to ejere, Højgaard Holding, der ejer 54 pct. af selskabet, og Monberg & Thorsen, der ejer 46 pct.

Det nye bestyrelsesmedlem er formand for Ejnar og Meta Thorsens Fond og ANT-Fonden samt menigt medlem af Monberg & Thorsen-bestyrelsen.

Christine Thorsen, hvis uddannelser tæller en MBS i forandringsledelse, er stifter af og direktør i konsulentvirksomheden Dynamic Approach. Hun har erfaring med entreprenørbranchen - blandt andet gennem tidligere ansættelse i Monberg & Thorsen.

/ritzau/FINANS

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch gratis
Mest læste Projektudvikling

Aarhus går fra stor by til storby

EDW Århus Aarhus Havn Dokk1 Dokken.jpg

Danmarks næststørste by er inde i et historisk investerings- og byggeboom. EjendomsWatch giver et overblik over vækstambitionens mange projekter.

Ejendomsudvikler fordobler overskud

EDW Vejle.jpg

Ejendomsudviklings- og entreprenørkoncern Bach Gruppen rundede 1 mia. kr. i egenkapital i seneste regnskabsår og færdiggør nu vartegn i Vejle, der blev udskudt under finanskrisen.

Konkurs truer slotsejendom på Fyn

EDW Dallund Slot.jpg

"Vi kan blive nødt til at trække stikket," konstaterer formanden for fonden, der ejer slottet. Der ledes i første omgang efter en lejer, der årligt vil betale en syvcifret husleje.

Forsiden lige nu

Investeringsfond på storopkøb i Storkøbenhavn

EDW Østerbrogade 102 Core Property Management.jpg

Der er flere milliarder i spil hos Core Property Managements nyeste ejendomsfond, der fortsat mangler at investere i storkøbenhavnske boligejendomme for 500 mio. kr. Senest har man købt Østerbro-ejendomme af velhavende advokat.

Brexit sår tvivl om hver tredje ejendomshandel

25645961 - 21_10_2010 - LEFTERIS PITARAKIS.jpg

Prissætningen af britiske handler, der var påbegyndt, inden resultatet af den britiske folkeafstemning forelå, bekymrer køberne på det britiske marked. Størstedelen af handlerne bliver stadig gennemført.