EjendomsWatch

Højgaard: Moderfond øger aktiebeholdningen

Knud Højgaards Fond har sat sig på en større andel af aktierne i Højgaard Holding, der ejer aktiemajoriteten i MT Højgaard.

Knud Højgaards Fond har sat sig på en større andel af aktierne i Højgaard Holding. Dermed har selskabets moderfond nu 68,7 pct. af aktiekapitalen mod tidligere 65,0 pct., skriver Højgaard Holding i en meddelelse.

Fonden har nu en stemmeandel på 83,5 pct. Tidligere lød andelen på 78,9 pct.

Højgaard Holding ejer 54 pct. af delebarnet MT Højgaard, mens Monberg & Thorsen sidder på 46 pct. af selskabet. De to holdingselskaber fortalte for nyligt, at de undersøger muligheden for at fusionere.

MT Højgaard vinder kontrakt på 452 mio. kr.

MT Højgaard fortsætter guldrandet Thule-kontrakt

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Projektudvikling

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier