EjendomsWatch

Kolding får to nye bank-domiciler

Arkitema Architects har tegnet nye hovedsæder i Trekantsområdet til både Danske Bank og Sydbank.

To markante bygninger på henholdsvis 4000 og 7700 kvm vil de kommende år blive opført side om side i Kolding.

Der er tale om domiciler til Danske Bank og Sydbank, som begge har åbne og gennemsigtige facader og som er bud på, hvordan fremtidens bank skal se ud.

”Vi har tænkt de to bygninger ind i én sammenhæng. Nøgleordet er imødekommenhed, og det kommer til udtryk ved bygningernes åbne, transparente facader og fremhævede indgange. De to bygninger klæder hinanden og har brugen af materialer til fælles, mens landskabsprojektet binder dem sammen,” lyder det i en pressemeddelelse fra Mette Julie Skibsholt, arkitekt og associeret partner hos Arkitema Architects.

Den samlede investering fremgår ikke, men projektet udføres sammen med midtjyske KPC som totalentreprenør og Herning-baserede Midtconsult som rådgivende ingeniør.

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Stort fynsk advokatfirma sprængt

Advokaterne i Fyns næststørste advokatfirma er blevet alvorligt uenige med hinanden. Derfor har en tredjedel af medarbejderne forladt firmaet og er gået over til konkurrent. Firmaet beholder fast ejendom som kerneforretning, siger bestyrelsesformand.

Seneste Projektudvikling

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier