EjendomsWatch

Bonava slås med miljøsag ved grundsalg i Nordsjælland

11 ud af 38 nye boliger på Flyvestation Værløses tidligere område er solgt efter over et års salgsarbejde. Længere tids debat om ansvaret for miljøforurening på området spiller ifølge lokale aktører ind. Det afviser Bonava.

Boligudvikleren Bonava har efter mere end et års salgsarbejde solgt 11 ud af 38 nye boliger i området Filmhusene på den tidligere flyvestation i Værløse, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Selv er salgschefen tilfreds, men det lokale miljøråd er ikke i tvivl om, at det har kølnet interessen, at Furesø Kommune og statens ejendomsselskab Freja vil overlade det til områdets grundejerforening at tage hånd om forurening på stedet, fremgår det.

"Det er logisk, at den store fokus på miljøudgifterne vil have en indflydelse på salget af boliger på flyvestationen," siger Ingvard Frier, formand for miljørådet, til avisen.

Den lokale flyvestationsentusiast Finn René Jørgensen undrer sig over, at det for et år siden forlød, at samtlige 38 boliger i Filmhusene var reserveret. Han mener derfor, at det enten var et salgstrick eller at mindst 20 potentielle købere har trukket sig fra en handel.

Bonava erklærer sig overordnet tilfreds med salget af Filmhusene. Da området er et helt nyt nabolag, er potentielle boligkøbere ofte lidt afventende, siger salgschef Hans Jørn Abrahamsen til avisen.

Flyvende start for nyt bykvarter i Nordsjælland

166 boliger på vej på gammel flyvestation

Bonava sætter 100 boliger til salg på gammel flyvestation

Forsiden lige nu

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

Pensionsselskabet er på vej til at indfri sit mål om en boligportefølje på fire mia. kr. Over for EjendomsWatch sætter PFA-direktør nu et nyt mål og løfter samtidig sløret for de provinsbyer, PFA vil foretage de næste boliginvesteringer, hvoraf de første er lige på trapperne.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer nedenfor en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor især Aarhus, men også Odense tiltrak sig opmærksomhed, og hvor splittelsen i den almene boligkæmpe Lejerbo nåede nye højder.

"Afgørende for succes er nem adgang til internationale kunder"

JULESERIE: Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Jeppe Schønfeld, adm. direktør hos erhvervsmægleren Colliers International Danmark.

Seneste Projektudvikling

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier