EjendomsWatch

Bonava på vej med 120 nye boliger i Høje Taastrup

Boligudvikleren har i handel med Danske Bank købt 12.000 kvm byggeretter. Byggestarten planlægges til næste år.

Bonava, det tidligere NCC Bolig, påbegynder i tredje kvartal næste år opførelsen af ca. 120 lejligheder på Spotorno Allé i Høje Taastrup, tæt på City 2, S-tog og øvrig infrastruktur, oplyser Bonava.

Der sker med købet af 12.000 kvm boligbyggeretter, som en grund, der er overtaget fra Danske Bank for ca. 30 mio. kr., rummer.

"I Danmark bor over 40 pct. af befolkningen til leje, og andelen er stigende. Det er primært den yngre del af befolkningen der bor i lejebolig, og flere og flere ser det som et relevant alternativ til at eje sin egen bolig," siger Torben Modvig, adm. direktør i Bonava, i meddelelsen.

"Mange investorer har fået øjnene op for det stabile, danske boligmarked, og den efterspørgsel vil Bonava gerne være med til at møde," fortsætter han.

En større aktivitet på investormarkedet er en erklæret strategi for Bonava, der sidste år solgte sin første udlejningsejendom i Ørestad og som med regionchef Claus Skyttes tiltræden i sommer har fået yderligere prioritet, fremgår det.

Hos Danske Bank er man tilfreds med handlen:

"Vi har haft en god, velstruktureret og effektiv salgsproces," siger Anders Vibe Andreasen, advokat og seniorporteføljemanager i Danske Bank Real Estate.

Bonava jagter nye investorer til boligprojekter

Boligprojekt i Ørestad solgt for 175 mio. kr.

Bonava køber byggefelter til 124 lejligheder i Køge

Torben Modvig skal gøre Bonava kendt for folket

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Projektudvikling

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier