En del af
ANNONCE
EDW A Enggaard PKA Godsbanen Aalborg hotel boliger.jpg

A. Enggaard bygger hotel og boliger i Aalborg sammen med PKA

Projektet afslutter udviklingen af de tidligere godsbanearealer, som Asger Enggaard over for EjendomsWatch kalder en fuldendt bydel. Hos PKA forklarer ejendomschef Nikolaj Stampe, at man har sikret sig en plan B, hvis hoteldriften i ejendommen skulle ophøre.

EDW Kastaniehaven Holbæk.jpg

Stensdal Group sælger boliger i Holbæk

De 40 nybyggede familieboliger samt en parkeringskæder er solgt for 83 mio. kr. Mellemstore provinsbyer kan levere bedre afkast end København og Aarhus, lyder det fra sælger.

EDW Bonava Flyvestation Værløse.jpg

Ny planlov har virket efter hensigten

Fire helt konkrete byggerier i København og omegn ville ikke være blevet til noget, hvis det ikke var for nye regler i planloven, lyder det fra BL-Danmarks Almene Boliger, der har gjort status godt et år efter lovens ikrafttræden.

EJW København.jpg

10.000 arkitekter kommer til København

Den internationale arkitektforening har netop besluttet, at København skal agere vært for foreningens verdenskongres i 2023. Op mod 10.000 arkitekter fra hele verden forventes at besøge den danske hovedstad i forbindelse med arrangementet.

EDW Stephen Willacy.jpg

Stadsarkitekt: De næste 10 år tilhører Aarhus

Aarhus skal udbygge sin position som jysk vækstmotor, mener stadsarkitekt Stephen Willacy kort før byens letbane åbner. Ifølge ham skal mennesket altid være i centrum for nyt byggeri. Rune Kilden, der udvikler store dele af byen i disse år, peger på, at byggerier skal indbyde til fællesskaber og give gode minder.

EDW Frederikshuset Fredericia Domea.jpg

Ny bydel i Fredericia må sadle om

Parkeringskældre bliver erstattet af byggeri over jorden i Kanalbyen. For høje omkostninger og forurenet jord er de primære årsager, lyder det fra projektdirektør.

EJW Frede Clausen TK Development.jpg

TK-topchef: Konkursramt projekt er på skinner igen

Efter en entreprenørkonkurs på et butiksprojekt i Køge har TK Development været tvunget til at nedjustere og udsætte åbningsdatoen. Nu er projektet på skinner igen, og en åbningsdato sat, siger TK's adm. direktør til EjendomsWatch. Også et andet projekt er forsinket.

EJW Kollegium Aarhus SEB Pension.jpg

SEB Pension investerer i ungdomsboliger i Aarhus

SEB Pension omdanner tidligere Codan-kontorbygning i Aarhus til 114 ungdomsboliger tæt på Aarhus Universitet, kollegier og den nye letbane. Afkastet bliver godt, uanset om vi sælger eller lejer ud, siger direktør.

EDW Carlsberg Byen oversigt færdigbygget.jpg

Carlsberg Byen gør klar til næste etape

Bygherren bag Københavns nye bykvarter har sammensat det team, der skal stå for projekteringen af det næste område. Projektet består af et karrébyggeri med et tårn på 80 meter.