En del af
ANNONCE
EDW MT Højgaard Skanska Södra Marieholmsbron.jpg

MT Højgaard færdiggør stort svensk projekt

Omfattende opgave med flere broer er afleveret til den svenske stat. Projektet er udviklet i samarbejde med en endnu større entreprenørkoncern, og de to parter har mere på vej i Sveriges næststørste by.

EDW Hoffmann Kolding.jpg

Stort boligprojekt tæt på lystbådehavn er sat til salg

Byggegrund i Kolding med mulighed for at bygge 140 lejligheder i op til 15 etager er kommet på markedet, der frøs efter finanskrisen. Nu håber ejerne, at de i andet halvår af 2017 kan finde en køber, som kan løfte det store projekt.

EDW Flemming Joseph Jensen Sjælsø.jpg

Topchefen fra Sjælsø er klar til nye sats efter konkurs

Flemming Joseph Jensen knoklede videre som øverste chef, da Sjælsø Gruppen gik konkurs. Navnet blev i stedet Sjælsø Management, som kun har haft øjnene på Københavnsområdet. Nu er tiden inde til at udvide geografisk og dreje fokus en smule. Blandt andet vil Sjælsø Management satse på boliger til ældre.

EDW Peter Nymann Jørgensen Skanska Havneholmen.jpg

Skanska vil smelte kontorer sammen med hoteller

De seneste år har boliger og kontorprojekter fyldt Skanskas ordrebog, men nu er ejendomsudvikleren klar til et nyt satsningsområde. Skanska vil opføre hotel kombineret med kontor i én og samme bygning.

EDW Joachim Hallengren Bonava.jpg

Dansk og norsk forretning trækker ned hos Bonava

Den svenske boligudvikler mere end fordobler koncernens driftsindtjening på trods af, at den danske og norske forretning leverer røde tal i et nyligt aflagt halvårsregnskab. Koncernchef ser muligheder i salg til investorer frem for private slutbrugere.

EDW Gråkjær Koncenton Rødovre.jpg

Gråkjærs ordrebog runder milliarden

Holstebro-udvikleren er optimistisk omkring fremtiden på trods en mindre omsætning og et næsten halveret overskud i seneste regnskabsår. Især boligprojekter tegner lovende, lyder det fra topchef.

EJW Torben Modvig NCC Bonava.jpg

Bonava jagter nye investorer til boligprojekter

NCC har sluppet grebet om sin boligforretning, og det har sendt indtjeningen op. Bonava, som tidligere hed NCC Bolig, har mere konkurrencekraft på egen hånd uden NCC-koncernen i ryggen, siger topchef.

EDW Havneholmen Skanska.jpg

Ejendomsudviklere høster gevinsten på byggeopsvinget

De store ejendomsudviklere tjener kassen på byggeboomet, der især er drevet af boligbyggeriet, mens entreprenørerne stadig tjener relativt få penge. Det handler om risikofordeling og god timing, lyder det fra Deloitte.

EJW AC Meyers Vænge 1.jpg

Patrizia investerer i københavnske projektboliger

Den tyske kapitalforvalter køber i alt 176 boliger, der vil stå færdige på Teglholmen i 2019, af dansk projektudvikler. Dermed runder Patrizia 8 mia. kr. i danske ejendomme, og der er mere i vente, siger nordisk direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

EJW Kuglegården Mogens de Linde.PNG

Mogens de Linde-direktør: "Ligger der en perle, så tager vi den"

Byggeselskab Mogens de Linde holder sig som aktiv køber til udviklingsejendomme og grunde i København og Aarhus, men har samtidig en tilstrækkelig pipeline til at kunne afvente markedet. "Man skal ikke købe guld for dyrt," siger adm. direktør til EjendomsWatch.

EDW Bonava Egehusene Glostrup Danielsen Architecture.jpg

Bonava bygger boliger i Glostrup

Boligudvikleren køber grund, hvor der efter planen skal bygges ejerlejligheder i op til fire etager. Ifølge topchef bliver de ikke i den dyre ende.

EDW Kolding Sky Arkitema.jpg

Investor bag Kolding Sky hiver i nødbremsen

Et planlagt salg af projektboliger i højhusbyggeri går alligevel mere trægt end ventet. Derfor vil bygherren holde døren på klem for mulige nedskæringer i projektet, så man kan sænke priserne.

EDW KAB Ørestad Nord Calum.jpg

Calum skærper satsning på boliger i København

Langt det meste af byggeaktiviteten hos ejendomsinvestor og -udvikleren fra Aalborg foregår i dag i Hovedstadsområdet. Selskabets størrelse gør det nødvendigt at tage del i boligvæksten i København, lyder det fra ejeren.

EDW Carlsberg Byen oversigt færdigbygget.jpg

Carlsberg Byen vil udleje før salg

I Københavns nye bydel, Carlsberg Byen, skal alle kontorer og butikker udlejes, før de sælges til investorer. Den alternative forretningsmodel skal sikre sammenhængskraft.