EjendomsWatch

Projektudvikling

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Udenlandsk investor køber 174 rækkehuse i Greve

Sammen med dansk asset manager har investoren fået første del af handlen med de nybyggede og udlejede boliger på plads. Projektet bliver mindre, end udvikleren bag tidligere har meldt ud til EjendomsWatch.

Calum og KAB finder formlen på blandet byggeri

Den private udvikler Calum opfører sammen med den almene organisation KAB et byggeri i København, der vinder gehør hos overborgmester Frank Jensen. Over for EjendomsWatch forklarer de tre parter, hvorfor sådan et blandet projekt hænger sammen — og hvorfor ejendomsbranchen bør vænne sig til modellen. (Rettet)

Fabriksgrund i Horsens bliver til boliger og butik

Lokalt ejendomsselskab køber fabrik, der er blevet brugt til mejeri- og kemikalieproduktion, og river den ned. Handlen har været længe undervejs, men nu er der taget hul på første etape af de nye planer for grunden.

Hoffmann leverer fremgang hos norske Veidekke

Den danske forretning viser stigende omsætning i den norske entreprenørkoncern, mens hjemmemarkedet trækker ned, viser regnskabstal. Den danske overskudsgrad kan dog ikke helt holde pusten.

Central grund i København kommer på markedet

Københavns Kommune sætter Dantes Plads skråt over for Tivoli til salg, hvor der skal bygges parkeringsanlæg. Lige i nærheden er en bolig- og kontorejendom også kommet på markedet.

Ejendomsselskab mister topchefen

Den adm. direktør i familieejede Kongeegen siger farvel og afløses af direktør med finansiel baggrund. Et helt udramatisk skifte, siger ejer til EjendomsWatch — på nippet til at kunne igangsætte et større kontorprojekt.

NCC bygger nyt domicil for revisionskæmpe

EY opfører ny kontorejendom ved Flintholm Station på Frederiksberg. Byggeriet sker tæt på det hidtidige domicil, som tidligere i år blev solgt til den danske stat. NCC skal ikke på sigt være ejer. (Opdateret)

Kolding-højhus lader vente på sig

Selvom byggestarten er udskudt i forhold til de oprindelige planer, så holder Bjert Invest fast i, at de vil bygge Kolding Sky. Projektudvikleren ønsker dog ikke at oplyse, hvor mange lejligheder, der er solgt i projektet.

Lego-arving beskyldes for plagiering i milliardprojekt

Idémænd bag planer om Nordens højeste byggeri i Københavns Nordhavn beskylder Thomas Kirk Kristiansen og Lego-familiens investeringsselskab for misbrug af erhvervshemmeligheder og plagiering. Her afviser man beskyldningerne, og bestyrelsesformand forklarer sig med forkert brug af email-konto.

Bruuns Bro i Aarhus undgår nedrivning

En nedrivning af broen ved butikscentret Bruun's Galleri var ellers anbefalet af kommunens tekniske afdeling, men i stedet sænkes jernbaneskinnerne nedenunder.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier