ANNONCE
EJW Bent Jensen Thansen.jpg

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

En amerikansk investor med mange milliarder i ryggen har indstillet sigtekornet på Danmark, og så har T. Hansen Gruppen frasolgt en håndfuld ejendomme, der dog bliver i familiens ejerskab. Det var blandt ugens bedste historier i ejendomsbranchen, der også bød på et milliardsalg hos Tækker Group, aktivitet hos pensionskasserne og nyt fra det nordjyske.

EDW Aalborg Luftfoto.jpg

Aalborg viser vejen til at få en blandet by til at fungere

Hos investorer og projektudviklere i Aalborg er de almene boligselskaber en vigtig samarbejdspartner til at skabe liv og puls mellem bygningerne. Den slags kommer der mere af, forudsiger direktøren i Himmerland Boligforening, der til EjendomsWatch fortæller, at man har en driftsmodel klar til interesserede pensionskasser.

GUESTapart illustration 3.jpg

Schmidt Hammer Lassen tegner nyt hotel i Aarhus

Arkitektgruppen Schmidt Hammer Lassen har lagt planerne til et nyt hotel i det nordlige Aarhus. Hotellet skal servicere overnattende fra den lokale virksomhedsklynge til pårørende for patienterne på et nyt kræftbehandlingscenter.

EDW Søren Enggaard Eternitten Aalborg.jpg

Aalborg-entreprenør udvikler 499 boliger

Aalborgensisk projektudvikler omdanner industrigrund til boliger og lover over for EjendomsWatch projekter med i alt 499 boliger inden for nærmeste fremtid. Byggearealet har udvikleren selv stået for at omdanne til boligområde.

EJW Mipim prisuddeling 2016.jpg

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Ugen i ejendomsbranchen stod i høj grad i Mipim-messens tegn, hvor der blandt andet var hæder til et dansk sygehusbyggeri. Og så måtte Bjarke Ingens Group se et stort milliardprojekt blive skrottet, mens der var regnskab fra Jeudan og håb om nytænkning hos direktøren for det almene boligselskab Lejerbo.

EJW Mipim-vinder.jpg

Dansk Mipim-vinder: Fedt, at de tør anerkende os

Det er ofte de prangende og iøjnefaldende arkitektprojekter, der får opmærksomheden, og derfor vækker det glæde hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter, at man kan vinde en Mipim-pris for noget andet. Prisen har en klar kommerciel værdi, forklarer partner i arkitektfirmaet til EjendomsWatch.

EJW Mipim oversigt.jpg

Test din Ejendoms-IQ

Har du fulgt ordentligt med i den professionelle ejendomsbranche i den seneste uge? Prøv vores ugentlige quiz og vind en iPad Mini.

EDW Forældrekøb Studiebolig Lejlighed.jpg

EDC: Provinsen mangler mange ungdomsboliger

Antallet af studerende vokser og vokser, men det samme er ikke tilfældet for udbuddet af ungdomsboliger. Det giver mulighed for gode investeringer og solide afkast, ikke mindst i provinsbyer, lyder det fra mægleren EDC Projekt Poul Erik Bech.