EjendomsWatch

Mæglerkæde ansætter ny industrichef i Aarhus

EDC Erhverv Poul Erik Bech forfremmer 24-årig til stillingen, hvor forgængeren stoppede efter et år på posten.

Mads Bjerrum Christensen, industrichef i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus.

Mads Bjerrum Christensen er ny industrichef i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus. Den 24-årige får dermed ansvaret for salg og udlejning af industriejendomme i Aarhus, lyder det i en pressemeddelelse.

"Efter Mads Bjerrum Christensen startede i firmaet for snart tre år siden, er det gået stærkt. Han er en af de personer, der sætter sig enormt meget ind i tingene, forstår at udfordre kunderne og vigtigst af alt – så tør han tage et stort ansvar. Derfor er det med ro i maven, at vi har overladt industrisegmentet til ham," siger Søren Leth Pedersen, regionsdirektør og partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, i meddelelsen.

Mads Bjerrum Christensen startede som trainee i Holstebro og har siden arbejdet godt to år som erhvervsmægler inden for industrisegmentet i netop Aarhus. Han mener, at han skal stå i spidsen for et marked i udvikling.

"Tomgangen på industriejendomme er rekordlav, og vi har et stigende antal kunder, der søger lager-, produktion og logistikproduktionsejendomme. Folk spørger mig ofte, hvorfor der så står så mange ledige ejendomme alligevel. Men udfordringen er, at i takt med den stigende efterspørgsel for industriejendomme, stiller virksomhederne større og større krav til deres nye lejemål eller ejendom, og derfor vælger mange at bygge nyt," siger Mads Bjerrum Christensen i meddelelsen.

Udmeldingen kommer et par uger efter, at industrichef hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus, Søren Østergaard, fratrådte sin stilling efter er år på posten.

Industrichef stopper hos erhvervsmægler efter et år

Colliers opruster med endnu en erhvervsmægler

Gangsted Advokatfirma ruller nyt forretningsområde ud

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Navne og tal

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier