EjendomsWatch

Colliers opruster med endnu en erhvervsmægler

Til kontoret i København er hyret tidligere selvstændig konsulent.

57-årige Kim Ritzau er tiltrådt som erhvervsmægler hos Colliers International, hvor han fortrinsvist skal arbejde med kontorsegmentet, oplyser Colliers.

Kim Ritzau, der er cand.merc., har tidligere arbejdet som erhvervsmægler hos erhvervsmæglervirksomheden Thor Stevnss og har salgs- og ledererfaring fra forskellige brancher. Gennem 17 år har Kim Ritzau drevet eget konsulentfirma i 17 år, hvor han sideløbende har arbejdet med salg og udlejning af erhvervsejendomme, fremgår det.

"Kims erfaring og kompetencer gør ham meget velegnet til rollen som erhvervsmægler hos Colliers. Hans baggrund som både erhvervsmægler og managementkonsulent er ideel til den rolle, en professionel erhvervsmægler har. Det handler om både at kunne forstå kundens forretning, rådgive og sælge,” siger Peter Lassen, direktør (COO) og partner hos Colliers.

Kok bliver ny erhvervsmægler hos Colliers

Colliers henter to nye ansigter hos konkurrenter

Colliers opruster i Trekantsområdet

Colliers udvider direktionen

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Navne og tal

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier