EjendomsWatch

Gangsted Advokatfirma ruller nyt forretningsområde ud

Voksende efterspørgsel fra klienter giver ny afdeling fra november. Gammel kending er hentet ind til at lede den nye satsning.

Partnere i Gangsted Advokatfirma. Fra venstre: Søren Sloth, Thomas Ulrik, Lasse Thore Stjernholm Detlevsen og Mads Roikjer.

Gangsted Advokatfirma skruer op for aktiviteterne inden for entrepriseret og har fra november ansat Frederik Keun-Rasmussen til at lede det nye forretningsområde, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Gangsted Advokatfirma oplever en øget tilgang af sager inden for entrepriseret for såvel danske som udenlandske klienter. Frederik Keun-Rasmussen er oprindeligt uddannet hos Gangsted Advokatfirma og har efterfølgende i en årrække arbejdet med entrepriseret, udbudsret, strategisk udvikling og ledelse i henholdsvis Københavns Kommune og Region Hovedstaden.

"Frederik er således velfunderet inden for ejendomsretten generelt, og hans strategiske fokus har medført, at han har været en central bidragsyder til Københavns Kommunes udvikling af strategiske partnerskaber, der tager hånd om byggebranchens klassiske produktivitetsudfordringer," siger Thomas Ulrik, ledende partner, i meddelelsen.

I maj sagde det 107 år gamle advokatfirma Gangsted-Rasmussen farvel til medejer og fjerde generation af stifterfamilien, Christian Gangsted-Rasmussen, der startede sit eget selskab. I samme ombæring skiftede selskabet navn til Gangsted Advokatfirma.

Fjerde generation forlader 107 år gammelt advokatfirma

Ejendomsadvokater i strid om 107-årigt firmanavn

Ny chefjurist i Freja Ejendomme: "Vores handler skal håndteres optimalt"

 

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Navne og tal

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier