EjendomsWatch

Domis-partner træder tilbage som topchef

Medstifter Lars-Erik Larsen stopper efter otte år som adm. direktør i det Aarhus-baserede ejendomsselskab. Han beholder dog sin ejerandel af milliardforetagendet.

Domis Ejendomme har blandt andet udviklet området Pakhusene på Aarhus Ø. Projektet blev i juni solgt for 850 mio. kr. til PFA.

Lars-Erik Larsen, partner og adm. direktør i Domis Ejendomme, stopper i det ejendomsselskab, som han sammen med hovedinvestoren Claus Hommelhoff startede i 2009. Hans efterfølger som adm. direktør i Domis Ejendomme bliver John Skovbjerg Hansen, skriver Børsen.

"Da vi startede for otte år siden, aftalte jeg med mig selv, at hvis jeg kunne bringe mig selv i en position, hvor jeg kunne tillade mig at tage en pause, så skulle jeg gøre det. Og nu føler jeg, at jeg har leveret det, vi satte os som ambition, ligesom jeg har tjent penge nok til at tage et pusterum," siger 45-årige Lars Erik-Larsen til Børsen.

Han beholder sine godt 10 pct. af aktierne Domis-koncernen. Domis også har købt og solgt ejendomme i det centrale København, blandt andet et palæ på Otto Mønsteds Plads.

Lars-Erik Larsen har allerede fremtidsplanerne på plads, men han ønsker ikke at uddybe dem yderligere på nuværende tidspunkt.

Ny medejer af Nybolig Erhverv: Vi kan udvikle kæden yderligere

Hommelhoff vil forvandle journalisthøjskole til bykvarter med boliger

PFA Ejendomme køber for 850 mio. kr. kontorer i Aarhus

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Navne og tal

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier