EjendomsWatch

Topchef fratræder hos børsnoteret ejendomsselskab

Adm. direktør hos Blue Vision træder tilbage af personlige årsager, men ledelsen håber på, at han vender tilbage. Bestyrelsesformand overtager tøjlerne midlertidigt.

Henning Borg er fratrådt som adm. direktør for Blue Vision.

Henning Borg træder tilbage som adm. direktør for Blue Vision, skriver det lille børsnoterede ejendomsselskab i en meddelelse. Det sker ifølge selskabet "grundet akutte personlige omstændigheder".

Endvidere håber bestyrelsen, at Henning Borg snarest kommer tilbage som adm. direktør. Indtil da er bestyrelsesformand Niels Troen midlertidigt konstitueret som adm. direktør, mens bestyrelsesmedlem Claus Abildstrøm er midlertidig bestyrelsesformand.

Det fremgår også af meddelelsen, at Blue Visions planer med selskabets eneste aktiv, der er en grund og et projekt på portugisiske Madeira, "forbliver absolut uændrede".

Børsnoteret ejendomsselskab sigter mod sjældent plus med frasalg

Tre cityejendomme i København får ny ejer

Ejer strammer grebet om børsnoteret ejendomsselskab

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Navne og tal

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier